NATURAL
Ve��ti bune de la cercet��tori: Doar 11 minute de exerci��ii fizice zilnice ar putea fi suficiente pentru a tr��i mai mult S�� î��i g��se��ti timp liber în programul înc��rcat poate fi o provocare. Îns�� o nou�� cercetare sugereaz�� c�� ar putea fi nevoie de doar 11 minute de exerci��ii fizice în fiecare zi pentru a tr��i mai mult, potrivit unui studiu publicat în British Journal of Medicine, relateaz�� CNBC.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Cele ��apte alimente care sunt „s��n��tate curat��”, deci ar trebui s�� le mânca��i cât mai des Combat bolile, stimuleaz�� imunitatea ��i buna dispozi��ie, ajut�� la sl��bit. Nu, nu sunt suplimente sau pastile pentru sl��bit, sunt alimente vegetale integrale – cu superputeri. ��i nu sunt nici ni��te m��ce��e speciale, pe care s�� le g��si��i doar în magazine de specialitate.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Dac�� v�� prepara��i astfel cafeaua, ve��i putea câ��tiga ani buni de via����, confirm�� un nou studiu ��tiin��a modern�� încurajeaz�� consumul moderat de cafea, multe beneficii fiind legate de modul de preparare.
Noul restaurant al lui Gordon Ramsay va avea în meniu un burger de 106 dolari (cartofii pr��ji��i se pl��tesc separat) E bine s�� fi��i bogat - ��i nu prea înfometat – dac�� v�� gândi��i s�� v�� înfrupta��i dintr-unul din burgerii lui Gordon Ramsay.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Trei alimente care nu trebuie s�� lipseasc�� de pe lista de cump��r��turi (��i trei pe care s�� le evita��i) S�� sl��be��ti ��i s�� spore��ti masa muscular�� nu trebuie s�� fie dificil sau dureros.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Cele mai proaste 10 obiceiuri alimentare ale b��rba��ilor O diet�� s��n��toas�� nu este u��or de respectat, mai ales în condi��ii de stres sau de program impredictibil – mul��i se lupt�� s�� echilibreze balan��a via����-munc�� pe când lucreaz�� de la domiciliu.
Nutri��ie ��i s��n��tate Micul dejun: 10 reguli care vor contribui la cura de sl��bire C�� e micul dejun sau este prima mas�� de mai târziu peste zi, ceea ce ve��i alege v�� poate deschide succesul în pierderea de greutate.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Dietele popoarelor cu cea mai ridicat�� speran���� de via����. Avem de înv����at... Este un fapt evident c�� nutri��ia este un element esen��ial pentru s��n��tate în general ��i devine un factor de risc legat de boli de inim��, cancer ��i boli metabolice ca diabetul.
ViDEO Algele, clima ��i securitatea alimentar�� În partea de nord a Irlandei de Nord, o insul�� mic�� ar putea da o mân�� de ajutor exper��ilor pentru a preg��ti mai bine viitorul produc��iei de alimente. Apele din jurul insulei Rathlin sunt pline de alge. O cultur�� minunat��, algele marine au la fel de multe proteine ������precum carnea de vit�� ��i sunt una dintre pu��inele surse non-animale care con��in celebra vitamina B12, spune CNN.
Nutri��ie ��i s��n��tate: Opt obiceiuri numai bune de inclus în rutina matinal��. Mai ales, evit�� FOMO! Via��a vine repede peste tine. ��tim cu to��ii c�� poate fi stresant��, uneori cople��itoare. Te treze��ti obosit ca de obicei ��i sim��i cum corpul intr�� în modul autopilot, parcurgând pa��ii rutinei matinale. Poate ai f��cut du�� asear�� ��i ai mai mult timp s�� preg��te��ti micul dejun. Dar poate te-ai trezit târziu ��i trebuie s�� te gr��be��ti ca s�� începi munca...
Transilvania, în lista National Geographic a destina��iilor de vacan���� pentru familie în 2021 Transilvania este inclus�� în lista National Geographic a destina��iilor de vacan���� pentru familie în 2021 - "descoperirea realului într-un t��râm celebru pentru fantezie".
INTERVIU Somelier ��tefan Teri��: ”Avem podgorii ��i vin bun, dar lipse��te orice interes politic” / Cum apreciem corect un vin / Mituri legate de vinul românesc La 11 ani, scria prima poezie despre vin. A fost bibliotecar, ofi��er de poli��ie, jurnalist ��i scriitor. N��scut din p��rin��i basarabeni în România, se revendic�� ca apar��inând acestui spa��iu cu vii de poveste. ���”Somelierul este un arhitect al st��rii de bine, al oaspetului din restaurant”, spune ��tefan Teri��. Cum alegem vinul la restaurant, cum îi descoperim în mod simplu aromele sau vechimea, unde se afl�� pia��a de vin româneasc�� comparativ cu a ����rilor cu tradi��ie viticol��, toate acestea în interviul de azi cu ��tefan Teri��.
Cel mai numeros grup de p��s��ri flamingo observat în ultimul secol în Delta Dun��rii Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceast�� specie observat în România în ultimul secol, au fost v��zute în acest weekend în Delta Dun��rii, a semnalat luni Administra��ia Rezerva��iei Biosferei Delta Dun��rii (ARBDD) din Tulcea.
VIDEO Cum arat�� deghizarea perfect�� - Pas��rea care ar merita Oscarul pentru rolul interpretat Pentru rolurile în care reu��esc s�� intre cât mai bine în pielea personajului interpretat, unii dintre actori sunt recompensa��i cu premiul Oscar. Ce distinc��ie ar merita pas��rea din material pentru deghizarea perfect�� pe care o face?
Documentarul „Acas��”, povestea familiei care a tr��it 20 de ani în Delta V��c��re��ti, marele premiu la DOK.fest Munchen Documentarul „Acas��”, realizat de Radu Ciorniciuc, povestea familiei care a tr��it 20 de ani în Delta V��c��re��ti, a câ��tigat marele premiu la DOK.fest Munchen.
Beneficiile postului intermitent, prezentate de editorialista pentru s��n��tate de la The New York Times Am fost sceptic��, dar totu��i sunt multe de spus despre postul zilnic, de preferin���� unul care s�� dureze 16 ore. Împins�� de recentul entuziasm pentru post printre cei preocupa��i de s��n��tate, greutate, sau longevitate, am c��utat dovezi pentru posibilele beneficii – sau riscuri – a ceea ce cercet��torii numesc „post intermitent”.
Mâncarea care nu-i place lui Rafael Nadal este preferata Simonei Halep Dac�� nu ��tia��i, Rafael Nadal folose��te adesea g��titul ca mijloc de relaxare chiar ��i în timpul turneelor de Grand Slam, dar are unele ciud����enii când vine vorba despre alegerea ingredientelor pentru crea��iile sale culinare. Este curios c�� alimente care stau în capul „listei negre” a spaniolului sunt combina��ia favorit�� pentru micul dejun a Simonei Halep.
Savan��ii spun cu hot��râre: „Nu be��i cafea? Poate c�� ar fi bine s�� începe��i...” Oamenii beau cafea cel pu��in din secolul al 15-lea ��i a devenit o obi��nuin���� la locul de munc�� de mai bine de un secol. Dar numai de dat�� recent�� a început ��tiin��a s�� prezinte beneficiile ei incredibile pentru s��n��tate: încetine��te îmb��trânirea, reduce greutatea ��i p��c��le��te moartea. Exist�� acum studii fascinante care explic�� de ce este cafeaua o b��utur�� miraculoas��.
Cercet��torii confirm�� c�� emisiunile de g��tit au un impact pozitiv asupra alimenta��iei celor mici Un nou studiu confirm�� faptul c�� emisiunile de g��tit pot avea un impact pozitiv asupra alimenta��iei celor mici, conform CNN.
������VIDEO Pui de urs filma��i jucându-se cu roata unei ma��ini, în Harghita Trei pui de urs au fost filma��i jucându-se cu roata unei ma��ini, în jude��ul Harghita. Imaginile au fost postate pe Facebook ��i au strâns mii de aprecieri din partea utilizatorilor, scrie Mediafax.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Străzile din București....
Doi polițisti găsesc un cadavru pe strada Edgar Quinet din București... Scoate unul dintre ei actele să completeze raportul și scrie acolo:-Bărbat de 45 de ani, ucis cu multiple lovituri de cuțit...
Bancul zilei: Vânătoarea unui prinț... din poveste
Un prinț... din poveste se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si... In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede un urs uriaș care ii spune:- Omule, ai doua optiuni...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by