PRIN ORAŞ
Afis
Foto: Hotnews

Brasov: Congresul internațional al foștilor deținuți politici din Europa de Est

de Ionut Baias HotNews.ro
Luni 25 iunie, începând cu orele 17,30, la Centrul Cultural REDUTA, brașovenii sunt invitați la un eveniment de marcă dedicat memoriei celor ce au luptat împotriva comunismului. Evenimentul se înscrie în manifestările prilejuite de Congresul INTER-ASSO, uniune internațională a foștilor deținuți politici din Europa de Est, și se va desfășura în prezența delegaților din fostele țări comuniste.

„Jurassic World: Un regat în ruină” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 19 Iun 2018 Life | Prin oraş
Lungmetrajul „Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care trei filme au debutat între primele trei poziţii, potrivit news.ro.
Mikhail Baryshnikov
Foto: Wikimedia Commons

Mikhail Baryshnikov, unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, şi-a adus şi fiul la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. "Tată, ce frumos este la Sibiu!"

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 17 Iun 2018 Life | Prin oraş
Unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, Mikhail Baryshnikov, premiat cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, a declarat că a fost în acest an spectator, alături de fiul său, la una dintre piesele puse în scenă de Gregory Maqoma, coregraf renumit pe plan mondial şi dansator, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), scrie Agerpres.
Festivalul International de Film Bucuresti
Foto: BIFF
Articol webPR

#BucurestiulIubesteFarmeculFilmului – Secțiune dedicată Centenarului la BIFF 2018

de webPR.ro
Marţi, 5 Iun 2018 Life | Prin oraş
Bucharest International Film Festival (BIFF 2018), aflat la cea de-a XIV-a ediție, își deschide porțile către public în perioada 11-16 iunie. Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB. În cadrul festivalului vor fi proiectate în premieră filme distinse internațional și vor debuta două noi secțiuni, cea de scurt metraje și cea a filmului israelian.
Eveniment Ajungem Mari_8 iunie
Foto: ajungemmari.ro
Articol webPR

Concert caritabil – 4 ani de voluntariat Ajungem MARI în centre de plasament

de webPR.ro
Marţi, 5 Iun 2018 Life | Prin oraş
Vineri, 8 iunie, are loc la Clubul Țăranului din București, a 4-a ediție „Playground for Education”, eveniment caritabil pentru copiii din centre de plasament. Programul educațional Ajungem MARI sărbătorește 4 ani de voluntariat cu muzică live, jocuri și dulciuri din copilărie. Vor cântă Basska, Bujor Stoicovici & FeLA și alți invitați surpriză.
Bikers for Humanity 2018
Foto:

Bikers for Humanity – motocicliștii vor reabilita în acest weekend casele a 9 familii din Chirnogeni (Constanța)

de HotNews.ro
Vineri, 1 Iun 2018 Life | Prin oraş
Peste 300 de motocicliști din România își dau întâlnire în acest weekend la Chirnogeni, județul Constanța, pentru a reabilita casele a 9 familii cu venituri mici și care locuiesc în condiții improprii, în cadrul evenimentului Bikers For Humanity 2018.
La pas pe Calea Victoriei
Foto: Agerpres

Calea Victoriei redevine pietonală în weekend, pentru evenimentul "La pas pe Calea Victoriei": Clovni, animatori, magicieni, diverse ateliere şi spectacole

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 1 Iun 2018 Life | Prin oraş
Calea Victoriei redevine pietonală în acest weekend, pentru a patra ediţie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", urmând să fie organizate diverse manifestări artistice pe traseul dintre Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei. Vor fi spectacole de teatru şi muzică, mimi, caricaturişti, clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj. De-a lungul traseului de aproape un kilometru vor fi amplasate standuri cu produse culinare, produse handmade, accesorii şi bijuterii.
Festivalul Animalelor
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Muzeul Antipa invită copiii la Festivalul Animalelor

de webPR.ro
Joi, 31 Mai 2018 Life | Prin oraş
De 1 iunie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii la Festivalul Animalelor! Între orele 10:00 și 19:00, curtea din spatele Muzeului va fi plină de zumzet și culoare. Expoziții de animale vii, ateliere distractive, de creație și imaginație, laboratoare de știință, animatori temerari, spectacole de teatru și muzică, tobogane, baloane și confetti - toate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber.
copilarie 80-90
Foto: YouTube

VIDEO: Jocurile copilăriei anilor '80-'90. Vă mai amintiți de ele?

de Cristina Filip HotNews.ro
Luni, 28 Mai 2018 Life | Prin oraş
Nu erau calculatoare, nici tablete și nici telefoane mobile. Nu își trimiteau mail-uri sau sms-uri, doar bilețele. Se vedeu afară, în spatele blocului sau pe ulițele satului, nu prin Skype. Mergeau vara la bunici la țară și veneau plini de julituri și bronzați de la prea mult stat în soare. Se jucau afară pană seara târziu. Nu exista wifi dar conexiunea dintre ei nu pica niciodată. Nu-și făceau poze, cele mai frumoase trăiri nu pot fi imortalizate.
FOTOGALERIE Maratonul de poezie si jazz

VIDEO FOTOGALERIE Maratonul de poezie și jazz: ”În iubitoarea de femei limbă română, singura putere a bărbatului, poezia, e de gen feminin”

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 22 Mai 2018 Life | Prin oraş
A fost Revelionul poeților. Așa zic ei. Și, fiindcă pot și merită, au avut blues și jazz. Și-a fost noapte, și-a fost poezie... cu Nora Iuga, Ioan Mureșan, Ioan Es. Pop, Magda Cârneci, Robert Șerban, Dan Coman etc. Dan Mircea Cipariu a făcut de toate: a prezentat, a recitat, a cântat cu Mike Godoroja si Blue Spirit. Până aici cu laudele. Majoritatea poeților nu pot să-si recite propriile creații, dar au fost acolo Florin Iaru, Ioana Craciunescu sau Adrian Suciu care au restabilit zvâcul serii. Și-a fost noapte, și-a fost poezie...
Clisura Dunarii
Foto: Wikimedia Commons/ Joergsam

Croazierele cu vaporul în cel mai spectaculos defileu al Dunării au fost reluate

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 19 Mai 2018 Life | Prin oraş
Croazierele cu vaporul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sâmbătă, traseul fiind stabilit pentru două ore, iar un bilet costă 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.
Mancare sanatoasa
Foto: pixabay.com

De ce mâncăm mai mult când suntem în compania cuiva?

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Câteva decenii de cercetare arată că mâncăm mai mult în compania cuiva și că urmăm ce, cât și cum alții mănâncă, potrivit BBC. Dar cum mai exact ne influențează tovarășii modul și cantitățile pe care le consumăm și cum putem folosi aceste influențe pentru a reduce consumul de zahăr sau chiar pentru a pierde câteva kilograme?
copii in natura
Foto: YouTube

Generația ținută in casă: Modelul danez de grădinițe unde copiii petrec cea mai mare parte a zilei afară

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Ecranele, programele supraîncărcate, frica de insecuritate- toate acestea țin noua generație în casă. O constatare deranjantă pentru că jocul în natură este considerat esențial pentru dezvoltarea umană, relatează Le Monde.
Formatori caravana
Foto: Hotnews

Reportaj Caravana "Fii pregătit!" - "Fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct!"

de Cosmin Orasanu HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Mai 2018 Life | Prin oraş
Echipa Caravanei, alcătuită din voluntari, paramedici și formatori ISU, explică tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povestește lecția de zi, de altfel, tot la fel cum acționează și în momentul unei intervenții: „fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct”, după cum spune Alexandra Catană, voluntar SMURD.
Expozitie Art Safari
Foto: USER UPLOADED

Începe Art Safari: Lucrări în valoare de 10 milioane de euro de la Muzeul Pompidou și din colecția lui Ceaușescu vor fi expuse în Piața George Enescu

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 11 Mai 2018 Life | Prin oraş
​Lucrări evaluate la aproape 10 milioane de euro din colecţii private importante, de la Muzeul Pompidou din Paris, dar şi din colecţia lui Nicolae Ceauşescu vor fi expuse începând de vineri până pe data de 20 mai la Art Safari, cel mai mare eveniment dedicat artei din România, care va avea loc în Piaţa George Enescu din Bucureşti.
Centenar
Foto: webPR.ro
Articol webPR

Teatrul Ion Creangă deschide stagiunea estivală cu un program dedicat Centenarului Marii Uniri

de webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 Life | Prin oraş
Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, deschide în weekendul 12-13 mai, în Parcul Carol I (Intrarea – Piața Libertății), stagiunea estivală de teatru cu un program special, dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Intitulat „România dodoloață”, programul este susținut de Teatrul Ion Creangă pe durata stagiunii estivale (mai – septembrie) în mai multe parcuri din Capitală, publicul fiind invitat să se bucure de activități care abordează noțiuni și teme istorice într-o manieră interactivă: spectacolul de teatru omonim, pus în scenă de Radu Gabriel, dar și ateliere susținute de istorici și artiști plastici.
Singuratate
Foto: MorgueFile.com

"Face parte din a fi uman": proiectul dedicat prezentării unor povești despre izolare socială

de Cristina Filip HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Life | Prin oraş
Ecranul prezintă un grup de clădiri de apartamente, unele goale, altele cu o persoană care apare la fereastră. Faci click pe un apartament și o poveste apare pe ecran. "Am petrecut doar două ore, rătăcind în jurul unui magazin Ikea, pentru că eram prea nervos să cer oamenilor să vină cu mine. Am mâncat doi hotdogi și n-am cumpărat nimic", așa sună una dintre povești, potrivit The Guardian. 
Cirese de luna Mai
Foto: USER UPLOADED

UPDATE Cireșe din Turcia, prezentate ca fiind tratate cu substanțe toxice, la vânzare în România / Carrefour spune că a fost vorba de o eroare de etichetare

de Redactia HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Life | Prin oraş
Cireşe din Turcia, prezentate ca fiind tratate cu substanţe considerate toxice și însoţite de recomandarea de a nu le fi consumată coaja, sunt puse în vânzare în România. Directorul general în ANPC Paul Anghel precizează că legislaţia europeană interzice folosirea acestor substanţe în agricultură, iar consumul poate afecta ficatul şi rinichii.
  • UPDATE Carrefour a retras respectivul produs de la vânzare, dar spune că a fost vorba de o eroare de etichetare
1 mai Bucuresti
Foto: Facebook- Mircea Șerdin

VIDEO: Ce VIRALE ne-au rămas de la 1 mai muncitoresc?/ "De mă vezi, mamă, la știri- trag pe nas, să nu te miri"

de Cristina Filip HotNews.ro
Duminică, 6 Mai 2018 Life | Prin oraş
Elicopter sau BMW, note de plata pe care sumele depășesc lungimea unui număr de telefon, bere și mici pe plajă sau șampanie de sute de euro în cluburile de fițe, droguri sau comă alcoolică- pe scurt, distracție în stil românesc. ​Minivacanța de 1 mai de anul acesta nu poate fi descrisă altfel decât “memorabiliă”.
Istanbul, Oferte Stradale - Chiftele si Mititei
Foto: USER UPLOADED

Suedia admite oficial că tradiționalele chiftele sunt de fapt turcești

de N.O. HotNews.ro
Joi, 3 Mai 2018 Life | Prin oraş
Guvernul de la Stockholm a recunoscut oficial că faimoasele chftele suedeze, care sunt comercializate în lanțul de magazine Ikea drept mâncare tradițională, sunt de fapt de origină turcă, relatează The Guardian.ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Secretul  înțelepciunii
- Maestre, care este secretul înțelepciunii? - Să nu te contrazici cu prostii  - Maestre...
Bancul zilei: Noroc in dragoste
Rashela se duce la Rabbi: - Rabbi, învaţă-mă ce să fac, Ițic şi Ștrul sunt îndrăgostiţi de mine, iar eu nu ştiu pe care să-l aleg. Care să fie cel ales? - Cred că te vei căsători cu Ițic...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version