PRIN ORAŞ
Str Sforii
Foto: Primaria Brasov

FOTOGALERIE Cum arată după reamenajare strada Sforii din Brașov, una dintre cele mai înguste din Europa

de Vlad Barza HotNews.ro
Strada Sforii, a treia cea mai îngustă din Europa, a fost reinventată ca o galerie de artă stradală în care tablourile sunt ramele pictate ale celor 27 de ferestre care dau spre stradă. Ea fusese construită ca o scurtătură pentru accesul pompierilor și prima mențiune documentară este din secolul XVII.
Zilele Bucurestiului
Foto: USER UPLOADED

Zilele Bucureștiului 2018: concert Rod Stewart în Piața Constituției și proiecții pe Casa Poporului. Programul și restricții de trafic

de C.I. HotNews.ro
Primăria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti - organizează, în acest sfârșit de săptămână, Zilele Bucureștiului, eveniment care celebrează 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.  Cu această ocazie, vineri va avea loc în Piața Constituției un concert Gheorghe Zamfir, sâmbătă se va desfășura cea de-a V-a ediție a evenimentului iMapp Bucharest – unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume, proiecțiile urmând să fie făcute pe Palatul Parlamentului, iar duminică va avea loc un concert Rod Stewart.
Centenar fest
Foto: Facebook

Trupele Șuie Paparude si Trooper se retrag de la „Centenar Fest”, organizat de Primăria Capitalei / Trooper: „Nu vom cânta la niciun concert din București pe afișul căruia apar Arcub și Primaria” / Între invitați, și artiști care susțin Coaliția pentru Familie

de B.D. HotNews.ro
Marţi, 18 Sept 2018 Life | Prin oraş
Trupele Trooper și Șuie Paparude au anunțat pe paginile lor de Facebook că se retrag de la concertul ”Centenar Fest”. Membrii Trooper acuză că nu știau că evenimentul e organizat și de primăria Capitalei susținând că ei ”nu cântă la niciun concert din Bucuresti pe afisul caruia apar ARCUB si Primaria”. Zilele trecute, Dan Bittman a fost criticat în mediul online pentru discursul său laudativ la adresa primarului Sectorului 5, Daniel Florea.
Ultramaraton
Foto: Hotnews

VIDEO Documentar Ultra: Cu 246 de kilometri mai aproape de mine însumi

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 18 Sept 2018 Life | Prin oraş
Alergător la mai multe ediții ale ultramaratonului Spartathlon, Balázs Simonyi, regizor, folosește cei 246 de kilometri ai cursei în scop terapeutic, ca tratament al depresiei post-divorț și ca o metodă de a-și confrunta fricile, iar la ultima sa participare îi transformă în Ultra, un film documentar, care va fi proiectat joi, pe 20 septembrie 2018, de la ora 19:00, la galeria Artera.
FIBA 3x3 Europe Cup
Foto: webPR.ro

webPR: Premieră mondială: baschet 3x3 la circ! Super spectacol cu cei mai buni jucători din lume la Campionatul European de Baschet 3x3 

de N.A. webPR.ro
Marţi, 11 Sept 2018 Life | Prin oraş
Pentru a treia oară în istorie România va găzdui FIBA 3x3 Europe Cup - turneul final al Campionatului European de Baschet 3x3, eveniment care se va desfășura la București, în perioada 14-16 septembrie și va fi găzduit de către Circul Metropolitan. Este pentru prima oară în istoria aceste discipline olimpice când un eveniment se desfășoară într-o arenă de circ, iar spectacolul gândit de organizatori va include o premieră și pentru sportul românesc: echipele vor fi prezentate în cadrul unor proiecții 3D pe suprafața de joc, la fel ca în NBA, liga profesionistă nord-americană.
iMapp Bucharest
Foto: webPR.ro

​Prin oraș: Proiecții 3D pe ecrane de apă, coregrafie și lumini la fântânile de la Piața Unirii în 20 septembrie

de Smile Media
Joi, 6 Sept 2018 Life | Prin oraş
Fântâna Unirii, un simbol al Bucureștiului, reabilitată și tehnologizată, va reintra în funcțiune în luna septembrie, iar momentul va fi marcat în cadrul unui show coregrafic de apă și lumini, ce va include elemente impresionante de video mapping pe ecrane de apă, dezvoltate de Les Ateliers Nomad.
Bicicleta Pegas
Foto: Pegas

[P] Cele mai bune biciclete românești, acum la reducere!

de webPR.ro
Miercuri, 22 Aug 2018 Life | Prin oraş
Reducerile sunt pe gustul oricui. De la haine, la electrocasnice, până la biciclete, tot ce vine cu un discount creează un soi de emoție pozitivă. Da, inclusiv reducerile la biciclete, căci oricine își dorește să aibă un astfel de mijloc de transport comod, eficient și nepoluant.

Bihor: Orchestra Simfonică Ţigănească din Budapesta, în concert extraordinar la Oradea, cu peste 10.000 de spectatori

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 22 Aug 2018 Life | Prin oraş
Orchestra Simfonică Ţigănească din Budapesta a susţinut marţi seară, în Piaţa Unirii din Oradea, în faţa unui public de peste 10.000 de persoane, un concert extraordinar în cadrul Carnavalului Florilor, concert organizat de Primăria Oradea, potrivit Agerpres.

Statiunea Olimp - panorama aeriana
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

​FOTOGALERIE Cum arată acum stațiunea Olimp, perla litoralului din perioada comunistă rezervată „tovarășilor” și „oaspeților de onoare”

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 5 Aug 2018 Life | Prin oraş
Considerată drept una din stațiunile de lux de pe litoralul românesc în perioada comunistă, loc unde veneau turiștii străini la Marea Neagră, unde își făcea nomenclatura vacanța și unde multe filme autohtone s-au filmat, Olimp a ajuns azi un loc pe jumătate pustiu și abandonat. Celebrul complex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere e aproape complet părăsit, iar hotelurile-turn denumite după provincii românești zac majoritatea abandonate. Chiar și așa, stațiunea nu e complet uitată, iar pe plajele brăzdate de celebrele golfulețe din Olimp încă își fac loc turiștii.
Concert John McLaughlin
Foto: Twin Arts

webPR: John McLaughlin & the 4th Dimension în concertul jazz al anului 2019, la Jazz Night Out

de webPR.ro
Joi, 2 Aug 2018 Life | Prin oraş
Pe 18 aprilie 2019, influentul chitarist John McLaughlin concertează la Sala Palatului, alături de grupul său, 4th Dimension, eveniment prezentat de Twin Arts în cadrul seriei Jazz Night Out. Nici un elogiu la adresa sa nu pare extravagant, nici un premiu prea mare, nici un piedestal prea sus. Numele lui John McLaughlin este unanim asociat cu fantezia, inovația, geniul muzical, viziunea, longevitatea artistică și extazul milioanelor de melomani din întreaga lume. Figură iconică în panteonul marilor instrumentiști, John McLaughlin este unul dintre cei mai versatili și creativi chitariști contemporani, pionier al jazz-rock-ului și un ambițios explorator al unor genuri diverse precum blues-ul, flamenco, muzica clasică sau muzica tradițională indiană.
Coperta
Foto: Hotnews

Lansare de carte: Dependența Sexuală și riscurile sexualității

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 24 Iul 2018 Life | Prin oraş
Sibienii sunt invitați marți, 31 iulie, ora 19, la o un eveniment de lansare de carte și dezbatere despre Dependența Sexuală și riscurile sexualității, recenta publicație a psihologului Mihai Copăceanu. Efectele negative ale ignoranței comportamentului sexual, lipsa educației sexuale din școli, nevoia de cunoaștere și, în funcție de caz, de psihoterapie sunt doar câteva aspecte asupra cărora autorul își propune să atragă atenția în special adolescenților, tinerilor, părinților care își iubesc copiii și doresc să îi înțeleagă.

Tabăra Girl Up!: Abordam realități din societatea românească ce sunt doar rareori abordate în școală sau în familie

de Ionut Baias HotNews.ro
Luni, 23 Iul 2018 Life | Prin oraş
Tabăra Girl Up! abordează problemele femeilor care se pot confrunta cu multe obstacole și greutăți, iar acestea pot fi mici și cotidiene, precum percepția că femeia este prea sensibilă pentru a fi într-o funcție de conducere sau pot fi adevărate traume, precum violența și hărțuirea, este replica  FLEX Alumni, după ce mai multe ONG-uri și ziare au acuzat asociația ca face propagandă LGTB.
JDM Meet in Bucuresti
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

​​FOTOGALERIE Cum a fost la JDM Meet: Întâlnirea pasionaților de mașini japoneze

de Victor Cozmei HotNews.ro
Sâmbătă, 21 Iul 2018 Life | Prin oraş
Câteva zeci de șoferi pasionați și sute de privitori au participat vineri la întâlnirea celor care îndrăgesc mașinile japoneze. Evenimentul denumit „JDM Meet” a adunat pe acoperișul Veranda Mall din Capitală mașini japoneze dintre cele mai diverse, de la modele Nissan și Toyota, la modele Mazda, Honda, Mitsubishi sau Subaru, toate bine întreținute și cu multe personalizări estetice. Vezi în articol o FOTOGALERIE de la eveniment.
Locomotiva poloneza la Stacja Muzeum
Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

​FOTOGALERIE Locomotive sofisticate și trenuri blindate - Cum arată unul dintre cele mai frumoase muzee feroviare din Europa Centrală

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 14 Iul 2018 Life | Prin oraş
Locomotive cu design spectaculos, vagoane blindate, un uriaș plug de zăpadă și zeci de machete care acoperă peste 150 de ani istorie feroviară. Un muzeu din Varșovia care la prima vedere ar părea modest, dovedește că poate fi extrem de amuzant, iar în articol puteți vedea de ce merită notă mare un muzeu care nu mizează pe tehnologie, ci pe relaxare și libertatea de a explora.
Imi este indiferent dac în istorie vom intra ca barbari, r. Radu Jude: photo credit Silviu Ghetie
Foto: Poster

Radu Jude a câștigat Globul de Cristal, Marele premiu al festivalului de film de la Karlovy Vary

de Ionut Baias HotNews.ro
Duminică, 8 Iul 2018 Life | Prin oraş
Filmul lui Radu Jude "Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari" a câștigat sâmbătă Globul de Cristal, Marele Premiu de la Karlovy Vary International Film Festival, devenind prima producție românească inclusă oficial între câștigătorii trofeului acordat în Cehia.
Bansky
Foto: YouTube

Banksy a revendicat desenele realizate recent la Paris

de I.B. HotNews.ro
Joi, 28 Iun 2018 Life | Prin oraş
Banksy a revendicat pe reţelele de socializare creaţiile aparţinând curentului street art realizate recent la Paris, inclusiv o schiţă ce a fost creată într-o parcare a Centrului Pompidou, după apariţia mai multor desene pe zidurile unor clădiri din capitala franceză, informează AFP.
Opera la biblioteca
Foto: Hotnews

Opera la Bibliotecă - Cavalleria rusticana la Biblioteca Metropolitană

de Ionut Baias HotNews.ro
Miercuri, 27 Iun 2018 Life | Prin oraş
Joi, 28 iunie, de la orele 17.30, Opera la bibliotecă vă prezintă un spectacol extraordinar cu cele mai importante momente din opera Cavalleria rusticana de Pietro Mascagni cu concursul artiștilor Eugen Secobeanu - în rolul lui Alfio, Adriana Dumitru – Santtuzza, Daniel Stoica - Turridu, Adina Secobeanu – Lola.
Intalnirea Mazda MX-5 Romania
Foto: Hotnews

​​FOTOGALERIE Cu decapotabila prin țară. Întâlnirea națională Mazda MX-5 România

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 24 Iun 2018 Life | Prin oraş
Un grup de șoferi pasionați cu mașini decapotabile, toate modele Mazda MX-5, s-au reunit în weekendul 8-10 iunie pe drumurile din Valea Jiului și pe Transalpina. Au participat nu mai puțin de 27 de decapotabile Mazda MX-5, cea mai populară mașină sport decapotabilă din lume.
Afis
Foto: Hotnews

Brasov: Congresul internațional al foștilor deținuți politici din Europa de Est

de Ionut Baias HotNews.ro
Joi, 21 Iun 2018 Life | Prin oraş
Luni 25 iunie, începând cu orele 17,30, la Centrul Cultural REDUTA, brașovenii sunt invitați la un eveniment de marcă dedicat memoriei celor ce au luptat împotriva comunismului. Evenimentul se înscrie în manifestările prilejuite de Congresul INTER-ASSO, uniune internațională a foștilor deținuți politici din Europa de Est, și se va desfășura în prezența delegaților din fostele țări comuniste.

„Jurassic World: Un regat în ruină” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 19 Iun 2018 Life | Prin oraş
Lungmetrajul „Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care trei filme au debutat între primele trei poziţii, potrivit news.ro.ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Intuiție masculină
Un beţiv ajunge acasă şi, neavând cheia, sună la uşă. Nevastă-sa, sculată din somn, îi deschide şi îl întreabă: - Cât e mă, ceasul? - Două...
Bancul zilei: Sfaturi practice pentru mămici preocupate
În magazinul de covoare, o mămică caută și tot caută și se uită disperată la vânzător:- Am nevoie de un covor în camera copiilor care să se murdăreasca greu...- Câți copii aveți...
Bancul zilei: Fără scăpare
Soțul, la ușa casei:- Deschide, iubito ! - Nu pot, sunt dezbrăcată. - Nu-i nimic...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version