PRIN ORAŞ
FOTOGALERIE VIDEO Cu decapotabila pe drumuri de munte. Întâlnirea na��ional�� Mazda MX-5 România Câteva zeci de ��oferi pasiona��i cu ma��ini decapotabile, toate modele Mazda MX-5, s-au reunit în weekendul 21-23 iunie la munte în zona Sibiului, pe drumurile de lâng�� P��ltini�� ��i Râu Sadului. A fost a patra întâlnire na��ional�� a comunit����ii Mazda MX-5 România, un grup format în jurul celei mai populare ma��ini sport decapotabile din lume.
webPR: ���Primul spa��iu verde din România cu b��nci solare ��i wifi gratuit, amenajat de c��tre Funda��ia Telekom România Din 15 iunie bucure��tenii au la dispozi��ie un nou spa��iu pentru momentele de relaxare: Aleea Magnoliilor, o zon�� în Gr��dina Botanic�� Bucure��ti unde natura ��i tehnologia se întâlnesc. Spa��iul pune la dispozi��ia vizitatorilor nu doar exponate botanice, ci ��i dou�� b��nci cu panouri solare ce permit înc��rcarea telefoanelor prin porturi USB ��i contact, precum ��i acces gratuit la internet prin wifi, fiind primele de acest fel instalate într-un spa��iu verde în România.
��tirile ProTV: Dup�� petrecerile din cluburi, turi��tii s-au odihnit pe plaj��. „Nu mai vreau s�� plec” Dup�� o noapte alb�� ��i zgomotoas��, turi��tii caza��i pe litoralul românesc au revenit duminic�� pe plaj�� pentru o nou�� rund�� de petreceri.
Fotogalerie Idei de c��l��torie: Riga, capitala Art Nouveau a lumii Probabil pentru mul��i români ����rile baltice nu sunt atractive ca destina��ie turistic��. În acest articol inten��ionez s�� v�� împ��rt����esc din experien��a mea în Letonia ��i s�� v�� ar��t de ce ����rile baltice ar merita o ��ans�� ��i din partea noastr��.
Bikers for Humanity 2019: Motocicli��tii au reabilitat locuin��ele copiilor institu��ionaliza��i din Tulcea ��i le-au oferit o petrecere de Ziua Copilului Peste 300 de motocicli��ti din întreaga ��ar�� au venit în acest weekend (31 mai - 2 iunie) la Tulcea, unde au reabilitat apartamentele ��i casele în care locuiesc 53 de copii institu��ionaliza��i, în cadrul celei de-a patra edi��ii a Bikers For Humanity.
Concertele lunii iunie, de la vloggeri în concert, la rock de ultim�� or�� ��i recuper��ri cu aer retro De la vloggeri în concert, la rock de ultim�� or�� ��i recuper��ri ale legendelor muzicale de succes, luna iunie programeaz�� o serie de concerte care s�� îi r��coreasc�� în pragul verii pe fanii interpret��rilor live, potrivit Mediafax.
webPR OUALE GRIVITA 53 la Globalworth Ouale uriase de 2m, transformate in obiecte de arta de personalitatile care le-au creat, au adus admiratia si respectul cauzei pentru care au fost realizate. Din luna martie pana astazi, ouale au fost expuse public in AFI Cotroceni si in MNAC. Fondurile stranse in urma vanzarii oualor se duc in constructia GRIVITA 53 – primul teatru construit impreuna. Din 1946, de cand Liviu Ciulei a lasat mostenire Bucurestiului Teatrul Nottara, construit tot din bani privati, nu a mai existat un astfel de demers.
VIDEO INTERVIU ���Actorul Serban Pavlu: ”Dac�� nu te intereseaz�� votul, nu ai voie s�� te plângi. Mi-e team�� c�� o s�� pl��tim nota pentru neimplicare, e un e��ec al generatiei mele" Actorul Serban Pavlu a explicat, într-un interviu pentru HotNews, povestea din spatele viralului în care îndeamn�� românii s�� voteze ”în loc s�� fac�� mi��to pe facebook”: "Am realizat faptul c�� t��cerea se poate interpreta ca un fel de acord... În general, umorul de genul acesta decompreseaz��, în special în cazul oamenilor inteligen��i. E ca atunci când f��ceam mi��to de Ceau��escu ��i de regimul comunist. Dar noi acum nu mai suntem în situa��ia aceasta, nu are de ce s�� ne fie fric�� s�� discut��m ��i s�� ac��ion��m."
Noaptea Muzeelor în Capital��: Expozi��ii, interven��ii ��i experimente artistice, proiec��ii, dans, piese de teatru ��i concerte ���Mai mult de 60 de institu��ii din Bucure��ti - muzee ��i entit����i culturale publice ��i private - sunt deschise în noaptea de sâmb��t�� pentru expozi��ii, interven��ii ��i experimente artistice, proiec��ii, dans, piese de teatru ��i concerte, cu prilejul edi��iei 2019 a evenimentului Noaptea Muzeelor. Vezi programul integral ������Noaptea Muzeelor 2019 în Bucure��ti
webPR OUALE GRIVITA 53 la MNAC Ouale gigant care au starnit simpatia bucurestenilor si au fost create pentru cauza Grivita 53 – primul teatru construit impreuna au ajuns la MNAC. Sunt expuse publicului in perioada 16 - 26 mai, deci prind si Noaptea Muzeelor care este 18 spre 19 mai.
webPR RUGBY, NATURAL! Sport, simboluri naturale, identitate, for���� ��i determinare, valori culturale, în Sezonul România-Fran��a, la Muzeul Antipa! De aceast�� dat��, rugby-ul este cel care une��te un element din natur��, caracterizat de atribute precum puterea ��i rapiditatea, curajul, rezisten��a, dar ��i frumuse��ea efemer�� sau pacifismul, cu atitudinile ��i valorile îmbr����i��ate de acest sport.
webPR Bobby Duffy în România: lansarea c��r��ii Pericolele percep��iei, cu un capitol exclusiv despre România Pe baza unor cercet��ri desf����urate în 40 de ����ri, Bobby Duffy investigheaz�� în "Pericolele percep��iei" de ce nu re��inem informa��ii fundamentale despre lumea din jurul nostru, cum putem s�� ne trat��m ignoran��a ��i de ce popula��iile anumitor ����ri par mai informate decât altele.
webPR: S-a lansat primul club sportiv din România dedicat biliardului în scaun rulant Finala "Competi��iei Na��ionale de Biliard în Scaun Rulant" desf����urat�� în weekend la Bucure��ti a marcat lansarea primului club sportiv dedicat biliardului pentru persoanele cu dizabilit����i locomotorii din România, ASMIO. "Sportul joac�� un rol pozitiv în dezvoltarea abilit����ilor de comunicare, în cre��terea stimei de sine, a încrederii în propriile puteri ��i a sentimentului de apartenen���� la un grup. Este motivul ideal pentru a ie��i din cas�� ��i a socializa", spun reprezentan��ii clubului.
Flashmob la Sibiu: „Romania and Moldova, better together”, „EU integration throught Reunification” „Romania and Moldova, better together”, „EU integration throught Reunification”, „We are from Romania, we are from Moldova, we are Romanians” ��i „Basarabia e România” în toate limbile statelor Uniunii Europene sunt mesajele transmise de Platforma Unionist�� Ac��iunea 2012 ��i de alte organiza��ii de pe ambele maluri de Prut oficialilor europeni ��i ��efilor de guverne din spa��iul comunitar, prezen��i la Summitul de la Sibiu.
VIDEO A doua edi��ie a spectacolului „Simfonia Apei” din Pia��a Unirii, deschis�� sâmb��t�� sear�� Prim��ria Capitalei ��i Apa Nova au lansat, sâmb��t�� sear��, o nou�� edi��ie a spectacolului de ap��, muzic�� ��i lumini „Simfonia Apei” la Fântânile Urbane din Pia��a Unirii. Aceasta este a doua edi��ie, dup�� cea de anul trecut, atunci când au fost redeschise fântânile din Pia����.
Simfonia Apei revine ��i anul acesta, sâmb��t��, la Fântânile Urbane din Pia��a Unirii O nou�� edi��ie a spectacolului de ap��, muzic�� ��i lumini „Simfonia Apei” începe sâmb��t��, în Bucure��ti, la Fântânile Urbane din Pia��a Unirii. Show-ul este la a doua sa edi��ie, dup�� ce anul trecut prim��ria a redeschis cele 44 de fântâni reabilitate de Apa Nova cu echipamente de ultim�� genera��ie.
VIDEO INTERVIU Cafegiul Gheorghe Florescu: ”Nichita St��nescu m�� a��tepta la ��ase diminea��a, în fa��a magazinului. Regret c�� m-am certat cu Toma Caragiu chiar înainte s�� moar��/ Ce cafea beau nomenclaturistii/Secretul celei mai bune cafele Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai cunoscu��i cafegii din Bucure��ti. Într-un interviu pentru Hotnews, a povestit întâmpl��ri inedite despre personalit����ile care veneau s�� bea cafea la el. ”Nichita St��nescu m�� a��tepta, uneori, la ��ase diminea��a, în fa��a magazinului. In momentele lui de inspira��ie, îi d��deam pungi de hârtie pe care s�� î��i scrie poeziile. ��i Marin Preda era iubitor de cafea, venea la magazin dup�� ce î��i vedea copiii. Regret c�� m-am certat cu Toma Caragiu, din cauza unui scheci pe care îl avea la TVR. Era cu o zi înainte s�� moar��”, a spus Florescu. El a dezv��luit, în acela��i timp, secretul celei mai bune cafele la ibric, pe care oricine o poate face acas��.
webPR Edi��ia 2019 a Festivalului Interna��ional George Enescu va fi cea mai extins�� de pân�� acum Unsprezece ora��e din România vor organiza concerte în cadrul Festivalului Interna��ional George Enescu din acest an, fa���� de ��apte ora��e în edi��ia anterioar��. Publicul va avea ocazia s��participe, sub egida festivalului, la concerte sus��inute de arti��tiinterna��ionaliîmpreun�� cu ansambluri ��i orchestre localela Cluj-Napoca, Timi��oara, Ia��i, Sibiu, Târgu Mure��, Bac��u, Bârlad, Târgovi��te, Satu-Mare ��i Piatra Neam��, pe lâng�� evenimentele care se desf����oar�� timp de 23 de zile, la Bucure��ti.
webPR DokStation 4 - edi��ie disco, în septembrie, în Bucure��ti DokStation Music Documentary Film Festival revine în Bucure��ti, în perioada 12-15 septembrie 2019, cu o edi��ie dedicat�� muzicii disco, dar ��i cu cele mai recente documentare cu ��i despre PJ Harvey, Suede ��i New Order, în premier�� na��ional��. Ca de obicei, festivalul va aduce în fa��a publicului bucure��tean proiec��ii, concerte, evenimente ��i ateliere pentru copii ��i tineri, atât în cl��diri cu istorie ��i tradi��ie, cât ��i în spa��ii neconven��ionale.
webPR Aventuri cu Iepura��ul de Pa��te Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� "Grigore Antipa" îi invit�� pe cei mici sâmb��t��, 20 aprilie 2019, de la ora 11:00 la o nou�� întâlnire cu Dodi ��i Roni. Temerarii exploratori vor fi înso��i��i de Andreea C��t��lina Dr��ghici, cercet��tor al muzeului ��i de invitatul surpriz�� al evenimentului, un Iepura�� de Pa��te!ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Reclama, sufletul comerțului
O fierărie a decis că este cazul să își mărească vânzările, așa ca s-au gândit la un mesaj general, dar foarte percutant:Vrei să ai casă la munte? Vrei cea mai tare masină de....
Bancul zilei: O blondă se plimba liniștită
O blondă se plimba liniștită, când, deodată, vede o mașina fără șofer, care mergea.
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by