PRIN ORAŞ
���VIDEO INTERVIU: Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale: „Fiecare b��rbat trebuie s�� aib�� în garderob�� un costum negru/ Regele Mihai era preten��ios în ceea ce prive��te calitatea” Designerul de costume Alexandru Ciucu, furnizorul Casei Regale a povestit cum a fost colaborarea cu Regele Mihai ��i a dezv��luit care erau preferin��ele Majest����ii Sale în materie de vestimenta��ie. ”Membrii Familiei Regale sunt preten��io��i în ceea ce prive��te calitatea, dar nu sunt preten��ii exagerate”. Alexandru Ciucu a explicat, într-un interviu pentru HotNews, de unde s-a inspirat atunci când a ref��cut uniformele militare de strad�� dar ��i ce nu ar trebui s�� lipseasc�� din garderoba oric��rui b��rbat.
���VIDEO INTERVIU Maratonista Hiroko Ogawa: ”Românii spun de multe ori: mâine, mâine... / În România, oamenii sunt calzi si sociabili, iar barbatii romantici” Hiroko Ogawa este o profesoar�� japonez�� care iubeste maratonul ��i a venit în România în urm�� cu 13 ani. S-a îndr��gostit nebune��te de un român ��i a decis s�� locuiasc�� la Bucure��ti, chiar dac�� adaptarea nu a fost u��oar��. Lipsa cur����eniei pe str��zi i-a atras aten��ia înc�� de la început, dar crede c�� acest lucru ��ine în primul rând de educa��ie: ”În Japonia, de la clasa întâi, copiii fac cur����enie în sala de curs. De asemenea, oamenii în vârst�� se pensioneaz��, dar fac voluntariat pentru cur����enie pe str��zi”. ”B��rba��ii români sunt romantici, japonezii spun rar cuvintele ”te iubesc”. Este o chestiune care ��ine de mentalitate”, mai spune Hiroko.
���VIDEO Cum arat�� Mo�� Cr��ciun pentru un copil: ia bani de la banc��, nu intârzie niciodat�� ��i se iube��te cu Cr��ciuni��a Mos Cr��ciun din ziua de ast��zi pare un pic diferit de cel din vremurile trecute. Într-un interviu pentru Hotnews, copiii spun c�� Mo��ul merge la coafor, se antreneaz�� la sal�� ��i cump��r�� cadouri cu bani de la banc��. În plus, cei mici sunt convin��i c�� Mo�� Cr��ciun tr��ie��te o frumoas�� poveste de dragoste cu Cr��ciuni��a.
Muzica „se vede” mai bine cu lumina stins��. Concert cu ochii larg închi��i ��i expozi��ie cu imagini tactile Violonistul Valentin ��erban te provoac�� la o experien���� care îmbin�� muzica clasic�� cu un tip de art�� vizual�� perceput�� ��i de nev��z��tori. Pe 16 decembrie 2018, de la ora 19:00, stingem ecranele telefoanelor mobile ��i toate celelalte lumini pentru un exerci��iu de ascultare activ�� care poate schimba modul în care publicul apreciaz�� muzica ��i înva���� empatia.
VIDEO INTERVIU Ana Ularu: Hollywood-ul nu a fost visul meu / Ca na��ie, suntem extrem de adaptabili, dar putem fi ��i teribil de aluneco��i A jucat al��turi de nume mari ale Hollywood-ului: Tom Hanks, Bradley Cooper sau Keanu Reeves, dar Ana Ularu considera c�� cele mai frumoase cadouri ale sor��ii sunt întâlnirea cu ��tefan Iordache ��i rolul Lolita. Cu modestie ��i o sinceritate debordant��, actri��a Ana Ularu a povestit, într-un interviu pentru HotNews, cum ajunge un actor sa joace in filmele de la Hollywood, cât e talent ��i cât e hazard s�� prime��ti un rol de succes ��i cum se comport�� marile vedete cu cei mai tineri. Totodat��, Ana Ularu a f��cut ��i câteva recomand��ri de filme ��i seriale care merit�� v��zute.
webPR La cererea publicului, o nou�� reprezenta��ie Disney On Ice – Reach For The Stars! Datorit�� num��rului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii evenimentului au decis programarea unui nou spectacol duminic��, 10 februarie, ora 15:00.
Portugalia, desemnat�� "cea mai bun�� destina��ie turistic�� din lume" pentru al doilea an consecutiv��� Portugalia a fost realeas�� "Cea mai bun�� destina��ie turistic�� din lume" pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, desf����urat�� sâmb��t�� sear�� chiar la Lisabona, relateaz�� agen��ia EFE, citat�� de Agerpres.
VIDEO-INTERVIU The Motans, artistul care a cucerit youtube-ul din România: ”În Republica Moldova, chitara are acorduri în minor” Denis Roabe��, omul care a pus pe picioare proiectul de succes The Motans, a dezv��luit - într-un interviu pentru Hotnews, ce îl inspir�� în muzica sa ��i cum a reu��it, în mai pu��in de trei ani, s�� cucereasc�� youtube-ul ��i foarte mul��i fani din România. ”S�� tr��ie��ti în Republica Moldova este o aventur��, în fiecare zi e ceva nou. Din p��cate, e o lupt�� pentru mul��i oameni, e foarte greu!”. Denis a explicat de ce mul��i arti��ti de peste Prut vin în România ��i au succes.
Clipul zilei: Au urcat în c��ru��e ��i marcheaz�� cu ro��u drumul prin ��ar�� pân�� la Alba Iulia Au pornit! Unii pe jos, al��ii cu avionul - vin de departe, unii au ales mijloace tradi��ionale, iar al��ii urmeaz�� exemplul românilor de acum 100 de ani - au urcat în c��ru��e ��i marcheaz�� cu ro��u drumul prin ��ar�� pân�� la Alba Iulia. Cine sunt ei?
VIDEO Film: ”Nic��ier unde s�� te ascunzi”. Cum arat�� medicina de r��zboi într-o ��ar�� ca Africa de Sud Câ��i medici români au v��zut de aproape cum se face medicina de r��zboi? Neurochirurgul Dan ��uiaga ne spune cum arat�� medicina de r��zboi într-o ��ar�� ca Africa de Sud, ce înseamn�� s�� ai grij�� de o personalitate precum fostul premier al Israelului, Ariel Sharon, dup�� ce acesta a suferit un atac cerebral ��i cum se raporteaz�� pacien��ii din Europa de Est, fa���� de cei din Vest, la ultimele luni din vie��ile lor.
VIDEO Preg��tiri pentru centenar: "���Basarabencele vin la Alba Iulia pe 1 decembrie!” La manifest��rile prilujuite de s��rb��torirea a 100 de ani de la Marea Unire ��i-au anun��at prezen��a într-un mod inedit ��i unionistele din Republica Moldova, care vor veni în num��r mare îmbr��cate în port popular. Startul Mar��ului Unirii va fi dat pe 1 decembrie, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviar�� din Alba Iulia. În coloan�� vor fi fluturate steaguri tricolore orizontale, întocmai ca în 1918, cu denumirea localit����ilor din care vin românii.
webPR: Momente magice la Bucure��ti al��turi de Mickey Mouse, gazda spectacolului Disney On Ice - Reach For The Stars! Cu ocazia anivers��rii a 90 de ani ��i a premierei spectacolului Disney On Ice în România, Mickey Mouse a sosit la Bucure��ti ��i a s��rb��torit al��turi de fanii lui. Împreun�� cu Minnie Mouse, Donald Duck ��i Goofy, Mickey Mouse este gazda Disney On Ice - Reach For The Stars ��i preg��te��te scena pentru un spectacol plin de vedete Disney ce va avea loc în România la Romexpo, Pavilionul Central.
webPR Echipamentele IT prind via���� nou�� în comunit����i defavorizate Campania "Împreun��, se poate", organizat�� de ECOTIC, cu sprijinul APDETIC ��i Rotary Club Bucure��ti Continental a dat via���� nou�� echipamentelor IT prin dona��iile c��tre comunit����i defavorizate. Campania, ajuns�� la cea de-a doua edi��ie, s-a desf����urat între 5 iunie ��i 26 octombrie 2018 ��i s-a adresat tuturor entit����ilor care au dorit s�� predea echipamente IT în vederea reutilizarii, ca act important de responsabilitate social��. Echipamentele IT donate au fost reconditionate si au luat drumul ONG-urilor ��i unit����ilor de înv������mânt din Nepos, judetul Bistri��a N��s��ud, Ia��i si Chiajna, jud. Ilfov, ��i care nu beneficiaz�� de astfel de dot��ri.
[P] Dac�� va c��s��tori��i în 2019, atunci este obligatoriu s�� merge��i la cel mai mare târg de nun��i al sezonului de la Palatul Parlamentului! Mariage Fest este cel mai mare târg de nun��i al României, cu peste 150 de expozan��i din domeniu. Evenimentul d�� startul sezonului nup��ial 2019, la Palatul Parlamentului, începând de vineri, 9 noiembrie.
webPR Disney On Ice s��rb��tore��te aniversarea lui Mickey de 90 ani în România! Mickey Mouse soses��te la Bucures��ti i��n luna noiembrie pentru a sa��rba��tori premiera spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars i��n Roma��nia s��i a marca aniversarea a 90 de ani de la aparit��ia sa. I��ndra��gitul personaj Disney urmeaza�� sa�� ia parte la o petrecere speciala�� Disney On Ice i��n cadrul s��irului de activita��t��i ce se desfa��s��oara�� peste tot i��n lume cu ocazia aniversa��rii.
Facultatea de Litere a Universit����ii din Bucure��ti organizeaz�� Conferin��a interna��ional�� în Studii Culturale ��i ��tiin��ele Comunic��rii, cu tema Fericirile; C��ile lor / Happiness; Its Ways / Bonheurs; Leurs Voies. Conceptul de fericire a fost a��ezat de mult timp sub diferite lupe m��ritoare: se ocup�� de el filosofia, sociologia, biologia, psihologia, religia, istoria, literatura ��i artele. Atâtea eforturi teoretice spun ceva despre fa��etele obiectului propus spre analiz�� cu prilejul acestei conferin��e.
���VIDEO INTERVIU  Cum alegem ��i cât ar trebui s�� coste un vin bun / Somelierul Mihai Vasile: Romania este in top 5 ca produc��ie în Europa, dar export�� pu��in. Produc��torii români nu sunt pe pie��ele externe fiindc�� vor un pre�� mare ��i nu sunt competitivi Vinul românesc se vinde mai scump în România decât s-ar vinde afar�� - sus��ine somelierul Mihai Vasile. În opinia lui, un vin bun nu ar trebui s�� coste mai mult de 30 de euro. ”Tot ce dep����e��te acest prag, este snobism...pozitiv. Calitatea vinului nu se reflect�� întotdeauna în pre��ul acestuia”. El a explicat câ în România exist�� vinuri bune, care se vând foarte scump pe plan local, dar nu ar face fa���� concuren��ei pe plan interna��ional. Somelierul a prezentat câteva ponturi pentru o alegere bun�� a vinului, cum ar trebui p��strat�� o sticl�� de vin desf��cut��, care sunt preferin��ele femeilor în materie de vinuri ��i cât de mult conteaz�� paharul din care bem. În acela��i timp, Mihai Vasile a demontat ��i câteva mituri: durerea de cap nu este dat�� de sulfi��i iar vinul natural, de ��ar�� nu este neap��rat unul mai bun.”Daca v-a��i invitat prietenii la meci, n-are sens sa cheltui��i sume importante pe vinuri elevate. In situatii in care nu este elementul principal al serii, vinul excelent poate trece usor neobservat”, a ad��ugat somelierul.
webPR Fanii Transformers pot deveni eroi al��turi de Bumblebee la Museum of Senses din AFI Cotroceni Începând cu data de 15 octombrie ��i pân�� pe 10 decembrie, fanii Transformers din Bucure��ti vor avea ocazia s�� viziteze unul dintre cele mai îndr��gite personaje ale seriei: robotul Bumblebee. Acesta va fi prezent chiar în Camera lui Ames, din cadrul muzeului Museum of Senses, pentru to��i pasiona��ii de distrac��ie, ac��iune ��i mister marca Transformers.
[P] Î��i iei pauza de mas��, ai o via���� s��n��toas��! 50% din angaja��ii români petrec mai pu��in de 30 de minute în pauza de prânz Potrivit unui studiu Edenred, peste 50% dintre angaja��ii din România acord�� mai pu��in de 30 de minute mesei de prânz, spre deosebire de alte ����ri europene, unde num��rul angaja��ilor care aloc�� un timp atât de scurt pauzei de mas�� este semnificativ mai mic.
webPR  A doua edi��ie a turneului Classic Unlimited leag�� 10 spa��ii neconven��ionale din 9 ora��e din ��ar�� Cu un repertoriu inspirat de Sonata nr. 7 de Prokofiev, a doua edi��ie a turneului Classic Unlimited, cel mai tân��r proiect românesc dedicat muzicii clasice, va debuta în aceast�� s��pt��mân�� la Alba Iulia. Concertul care deschide turneul sus��inut de pianistul Bogdan Vaida va avea loc joi, 25 octombrie 2018, ora 19.00, la Galeria de art�� Framm’s, un spa��iu în forma unui tunel din Cetatea Alba Carolina.ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Reclama, sufletul comerțului
O fierărie a decis că este cazul să își mărească vânzările, așa ca s-au gândit la un mesaj general, dar foarte percutant:Vrei să ai casă la munte? Vrei cea mai tare masină de....
Bancul zilei: O blondă se plimba liniștită
O blondă se plimba liniștită, când, deodată, vede o mașina fără șofer, care mergea.
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by