Pana la mobilier si diferite optiuni de culoare, amenajarea unei case poate lua nenumarate forme prin doar cateva modificari de detaliu. Personalizarea unei incaperi sau a exteriorului unei cladiri se face foarte usor cu ajutorul profilelor decorative si decoratiunilor. NMC Romania este reprezentantul exclusiv al uneia dintre cele mai vechi companii din domeniul profilelor decorative si lider global al industriei.

  • Aflati care dintre produsele NMC Romania vi se potriveste folosind Ilustratia interactiva!

Designul a fost dintotdeauna rezultatul unei colaborari intre persoanele cu imaginatie si cele cu inclinatii practice. Arhitectii si designerii se bazeaza pe priceperea inginerilor pentru a-si pune in practica ideile, la fel cum forma unui corp nu poate exista in afara rigorilor impuse de functionalitatea lui.

Compania NMC aduce impreuna cele doua categorii profesionale de peste 60 de ani. Grupul de origine belgiana s-a dezvoltat si a ajuns lider pe piata globala reunind cercetarea in domeniul profilelor decorative cu un design care sa permita clientilor personalizarea designului interior dupa bunul plac.

NMC se afla intr-o dezvoltare continua a propriilor produse in laboratorul sau din Belgia. In fiecare an peste 40 de experti lucreaza pentru imbunatatirea proceselor de productie si a materialelor folosite pentru prelucrarea profilelor decorative indiferent ca este vorba de spume poliuretanice, HD Polymer, polistiren extrudat, polistiren expandat sau produse de decking.

Interior

Profilele oferite de NMC Romania sunt dedicate amenajarilor interioare decorarii peretilor si tavanului, oferind arhitectilor libertate totala de exprimare si usurinta in montare. Ca intr-un un joc de puzzle, arhitectii au la indemana toate piesele necesare obtinerii efectului dorit. Jocurile de lumina si frumusetea corpurilor de iluminat pot fi complimentate prin folosirea rozetelor si aprofilelor decorativefabricate din materialele dezvoltate in exclusivitate de companie precum cele din gamele NOMASTYL sau ARSTYL. Datorita tehnicilor de productie si densitatii crescute, ambele asigura o montare usoara si reproducerea fidela a designului.

Compania pune la dispozitie o paleta intreaga de stiluri, lasand la indemana arhitectilor optiuni clasice sau moderne care pot fi imbinate pentru efectul dorit. Pentru delimitarea unor zone ale aceleiasi suprafete sau protejarea peretelui pot fi utilizate braurile si plintele decorativecare pot avea si un rol estetic important in mascarea gaurilor sau ascunderea fisurilor si cablurilor. Profilele NMC pot fi acoperite fara probleme cu orice tip de vopsea care nu contine solventi.

Exterior

La exterior, NMC Romania promoveaza cele mai avansate profile arhitecturale din poliuretan, EPS si XPS de pe piata cu rol decorativ sau de izolare. Compania are in portofoliu inclusiv o gama pe comanda, perfect adaptata nevoilor clientilor.

Pentru a evidentia ferestrele si fatadele cladirilor, NMC Romania oferaancadramente din gama DOMOSTYL fabricate din spuma poliuretanica de densitate mare, care intrunesc atat cerintele de rezistenta si cele estetice,ancadramente din polistiren expandat acoperite cu rasina, dar sicornise decorative pentru fatade, care ajuta la accentuarea anumitor zone ale peretilor exteriori.

NMC Romania este importator exclusiv pentru un produs unic de pardoseala 100% sintetica. Solutia de decking oferita se numeste NOMAWOOD, este nealterabila, are o aderenta sporita, este usor de intretinut si ideala pentru terase si piscine.