Odata cu venirea lui 2008, se actualizeaza si tendintele in moda: culorile, hainele, incaltamintea si bijuteriile par sa se indrepte spre curentul retro. Doar trendul se intoarce in timp, tu nu ramane in urma: afla ultimele schimbari din urmatorul articol.

Daca citesti deja aceste randuri, inseamna ca esti o persoana preocupata de felul in care arata si de tendintele din moda. Si daca iti mai place si stilul retro, totul e perfect, pentru ca o sa ai parte de el din plin in anul urmator. Oricum stilul anilor '50 a inceput deja sa isi faca aparitia inca de pe acum, asa ca probabil esti obisnuita macar un pic cu el.

Dar sa luam lucrurile in ordine: in sezonul de primavara-vara 2008 se vor purta o multime de modele interesante, caracteristice anilor '50. Se vor purta rochiile largi, pana la genunchi, pe timpul zilei si rochiile vaporoase pentru seara. Si pantalonii vor fi la moda, atat cei lungi, cat si cei pana la genunchi, iar cei Capri se pot purta cu pulovere largi. Nu-ti face griji, este un trend care amesteca stilul sport cu cel chic, astfel incat vor rezulta combinatii interesante din acest amestec etno. Amestecul acesta surprinzator va fi ca o gura de aer proaspat in tendintele de pana acum.

Ce culori vor prinde foarte bine in prima jumatate a lui 2008? La loc de cinste sunt negru, gri, alb si galben. Atentie insa la galben, este o culoare care nu se potriveste cu orice, asa ca trebuie asortata cu grija. Imprimeurile de pe bluze si rochii pot fi florale, insa ori vor fi abstracte sau chiar geometrice, ori vor lipsi cu desavarsire.

Accesoriile trebuie sa se asorteze cu tinuta. Inca se mai poarta gentile voluminoase, mai ales ca le poti asorta cu cercei uriasi si coliere la fel. Iti vor completa de minune tinuta.

Bijuteriile din plastic sau materiale naturale, cum ar fi lemnul sau chiar lutul, sunt foarte de efect, facandu-ti corpul sa arate mai delicat si dandu-ti un aer interesant.

Asadar, micul indrumar pentru un look modern este gata. Acum, ca stii ce iti trebuie, pregateste-ti cardul pentru o schimbare de stil si apoi lasa-ti imaginatia sa-ti inspire garderoba.

Surse: www.articlealley.com