Putina imaginatie combinata cu tehnica poate da nastere celor mai nastrusnice inventii. Ceasurile de mai jos stau bine in orice camera, atat timp cat proprietarul are simtul umorului. Mai jos gasiti cele mai cool cinci ceasuri, conform coolest-gadgets.com.

5. La prima vedere, ai crede despre acest ceas ca este un soi de masinarie a timpului din epoca Victoriana, dar Cubul Timpului nu te duce nici in viitor, nici in trecut, ci doar iti arata ora din prezent. Initial, ceasul arata ca un simplu cub, dupa care se desface in triunghiuri. Cel mai mare triunghi arata ora, cel mijlociu - minutele, iar cel mai mic, din varf, se misca in ritmul secundelor.

Cubul Timpului (foto: coolest-gadgets.com)

4. Mr. Clock Radio arata de parca tocmai ar fi aterizat dintr-un film SF, dar e tare fiindca e primul radio cu robot din lume. Este format dintr-un ceas care are pe el un cap de robot, iar alarma nu se reduce la un simplu sunet - Mr. Clock Radio te poate trezi cu un soptit suav sau iti poate urla in urechi mai ceva ca un sergent nervos. Asta se va intampla doar daca tragi de timp si apesi de prea multe ori butonul de amanare a alarmei. Alte lucruri pe care le poate face acest ceas sunt sa iti spuna ora cu voce tare si sa clipeasca sau sa faca cu ochiul atunci cand percepe lumina si miscare in camera. Mai contine un radio AM/FM si iti poti conecta la el mp3 player-ul si iPod-ul.

Mr. Clock Radio (foto: coolest-gadgets.com)

3. Daca vrei sa-ti impresionezi vizitatorii, cu ceasul de perete cu motocicleta n-o sa dai gres. Acesta este asamblat in forma de motocicleta - cu ghidon, roti, tot ce ii trebuie. Iar la ora fixa, incepe sa scoata un huruit de motor, exact ca la curse. Cadranul are cifre usor vizibile, iar ceasul se poate fixa cu ajutorul carligului pe care il are montat in spate.

Ceasul cu motocicleta (foto: coolest-gadgets.com)

2. Ceasurile de perete Echo, produse de Umbra, combina aspectul clasic al lemnului cu efectul misterios pe care il dau cercurile concentrice. Acestea par sa pluteasca unul intr-altul, dand o senzatie de imponderabilitate. Echo sunt valabile in doua variante si dau foarte bine intr-o camera decorata in culori naturale.

Echo (foto: coolest-gadgets.com)
Echo2 (foto: coolest-gadgets.com)

1. Cand Lordul Intunericului iti bate la usa, stii clar ca nu te-asteapta decat necazuri. Acest ceas cu alarma Darth Vader este pentru fanii seriei "Razboiul Stelelor" si proiecteaza ora cu ajutorul unui fascicul de lumina. Astfel, oricine poate sa vada cat e ceasul, din orice loc al camerei. Butonul pentru alarma are dublu rol - functioneaza si ca lumina de noapte.

Darth Vader (foto: coolest-gadgets.com)