Unii nu trimit niciodata un CV pentru slujba la care viseaza atat de mult, deoarece nu cred ca vor fi selectati. Altii sunt condamnati la singuratate pentru ca sunt prea ocupati sa intre in vorba cu o persoana necunoscuta, care sta la coada la banca, in fata lor. Trimite-i unei persoane pe care abia ai cunoscut-o un buchet de flori ... si viata ti se poate schimba.

Nu stii niciodata ce ai de castigat! Indrazneste! De 1 martie iti este permis orice, fara sa bata prea tare la ochi.

Daruind un buchet de flori, este cea mai buna ocazie sa iti arati recunostinta fata de cineva. Ii poti multumi pentru ca te-a primit in vizita si te-a tratat ca pe un rege, ti-a facut o mare favoare sau ti-a hranit pisica cat timp ai fost plecat in vacanta. Nu ar fi dragut sa-i multumesti oferindu-i o planta de apartament sau un buchet de flori?

Fii romantic! In curand o sa aniversezi cativa ani de cand te-ai casatorit ori ai intalnit o persoana draga si vrei sa-i arati ca tii la ea. Gandeste-te la trandafir sau la orice alte flori care ii plac foarte tare. Poti sa i le daruiesti personal sau sa i le trimiti printr-un curier fara sa-i spui din partea cui sunt. Oamenilor le face placere sa se simta speciali.

Spune „La multi ani!”. Cui nu-i place sa primeasca un buchet de flori de ziua de nastere? Il face sa se simta special.

Spune „Felicitari!”. S-a intamplat ca un prieten sau o persoana draga sa fie promovata dupa ani de zile, in care a muncit pe branci pentru acest lucru? A anuntat cineva ca va avea un copil ori ca se va casatori? De ce nu le arati ca te bucuri pentru ei, oferindu-le un buchet de flori?

O persoana cuprinsa de tristete are nevoie de tine. Ofera-i o floare si inveseleste-o pentru tot restul zilei.

Spune „Imi pare rau!” si cere-ti scuze. O floare lasa impresia ca te-ai gandit indelung la acest lucru si ca ti-a parut rau cu adevarat.

In plus, daca obisnuiesti sa oferi flori, toata lumea isi va da seama ca esti un gentleman.

Surse: petals.com si streetdirectory.com