De multe ori, aflandu-te in intimitatea casei tale, vrei sa asculti muzica preferata pentru a te relaxa. Pornesti calculatorul, iti alegi melodiile pe care vrei sa le asculti si dai un click. Dar cum faci cu muzica daca vrei sa te muti din camera in care ai instalat sistemul audio, in alta incapere? Va fi nevoie sa faci drumuri dese intre camere, ori de cate ori vrei sa iti alegi o alta melodie.

O solutie prin care nu mai e nevoie sa faci carare intre doua incaperi este Squeezebox Duet.

Cu Squeezebox Duet poti asculta muzica favorita oriunde ai fi in casa. Poti alege dintre: melodiile din colectia ta personala,servicii de muzica online si posturile de radio care emit pe internet, timp in care te bucuri de o calitate audio extarodinara.

Squeezebox Duet este compus din multi-room Squeezebox Controller & charging stand si Squeezebox Receiver. Controller-ul este dotat cu un display de 2,4 inch color care iti faciliteaza cautarea prin playlist-uri, putand alege usor dintre albumele de muzica sau artistii preferati.

Poti face o cautare chiar dupa nume. Butoanele intuitive, meniurile simple precum si scroll wheel-ul (sistem de cautare asemanator rotitei unui mouse) iti ofera o navigare usoara.

Tehnologia de ultima generatie pentru redarea semnalului audio ofera o claritate exceptionala a sunetului care ii va satisface chiar si pe cei mai impatimiti melomani.

Cu ajutorul Squeezebox poti accesa milioane de cantece, mii de posturi radio pe internet si servicii de muzica online precum Pandora, Rhapsody si Jiwamusic, toate astea

fara sa pornesti calculatorul, ci folosind SqueezeNetwork™. Acesta este un serviciu pus la dispozitie de producatorii Squeezebox prin care te conectezi la internet.

Tehnologia wirelles 802.11 g elimina toate firele intinse prin casa, iar setarea conexiunii cu Squeezebox este la fel de simpla ca apasarea unui buton.

Mufele aflate in spatele receiver-ului
Foto: slimdevices.com

Pana si colectia ta personala de muzica poate fi stocata online cu ajutorul serviciului MP3tunes, pentru ca mai apoi sa fie ascultata prin intermediul Squeezebox.

“Muzica peste tot” este motto-ul prin care acest produs este impins pe piata.

Conecteaza Squeezebox Receiver-ul la sistemul tau audio si la internet si creeaza o oaza de muzica. Prin adaugarea altor receivere poti asculta un cantec diferit in fiecare camera din casa ta sau poti face o sincronizare a acestor echipamente, ascultand astfel muzica preferata in toata casa.

Formatele audio suportate de acest sistem sunt: Apple Lossless, FLAC, WMA Lossless, AIFF, WAV, PCM, MP3, AAC, Ogg Vorbis, MP2, MusePack, WMA iar pentru radio streaming MP3, Ogg Vorbis si WMA.

Un pret orientativ pentru Squeezebox Duet este de 400 $, insa deocamdata nu este comercializat in Romania. In schimb, echipamentul poate fi comandat online de pe slimdevices.com.

Sursa: Daniel Simeanu

Key Account Manager

Asesoft

Urmareste prezentarea gadgetului