Din data 6 aprilie, de la ora 21:00, in fiecare duminica, postul AXN va difuza sezonul 4 al celebrului serial "Lost" (Naufragiatii). S-a intamplat destul de rar in istoria serialelor de televiziune ca un nou sezon al unei serii sa il depaseasca in audienta pe cel precedent. Dar exact asa s-a intamplat cu "Lost" in Statele Unite. Deoarece sfarsitul celui de-al treilea sezon a fost atat de plin de suspans, primul episod al sezonului 4 a adunat un milion de noi spectatori.

In primul episod din sezonul 4 toti cei de pe insula sunt sceptici in ceea ce priveste cel mai nou vizitator al insulei: Naomi – ei nu stiu daca ea spune adevarul si daca echipajul despre care vorbste chiar va veni sa-i salveze. Nesiguranta este atat mare incat Jack chiar il ataca pe Locke ceea ce duce la impartirea supravietuitorilor in doua grupuri. Jack vrea sa plece de pe insula cu orice pret in timp ce Locke crede ca cel mai bine este sa ramana…

Mai tarziu, il vedem pe simpaticul Hurely, cand pe insula, cand acasa, inca nesigur daca ceea ce vede este real sau doar halucineaza: ii apare Charlie, desi il stia mort, iar pe insula cand il vede pe Jacob pe scaun nu este sigur daca este real sau nu.

In sezonul 4 publicul se va intalni cu noi personaje. Chiar de la inceput apar cei patru membri din echipa lui Naomi care s-au parasutat pe insula.

Cand cele doua grupuri se despart, Kate si Jack intalnesc un fizician, Faraday (Jeremy Davies - Salvati soldatul Ryan/Saving Private Ryan) care, in mod surprinzator, ii stie numele lui Jack.

Mai tarziu, apare Miles (Ken Leung), un chinez destul de agitat care poate comunica cu mortii. Urmatorul este Lapidus care este interpretat de Jeff Fahey. Iar Locke o gaseste pe Charlotte (Rebecca Mader), aparent o blonda fragila, antropolog. Ea este innebunita dupa povestea si destinul zborului 815 si gaseste intr-o excavatie din Tunisia ceva care are extrem de mare importanta…

Cel de-al patrulea sezon al acestui serial foarte popular, extrem de apreciat atat de public cat si de critici este plin de suprize, mister si intrebari fara raspuns.