O veste buna pentru fanii serialului: postul Fox va difuza, incepand cu aceasta toamna, cea de-a patra serie "Prison Break", care va numara 22 de episoade.

Cel de-al treilea sezon al serialului de actiune a fost intrerupt din cauza grevei prelungite a scenaristilor de la Hollywood. Postul Fox a difuzat 13 episoade din acest sezon, avand o audienta de circa 8,2 milioane de telespectatori, conform publicatiei Variety.

In prezent, se lucreaza la cel de-al patrulea sezon, Fox dand comanda catre 20th Century Fox TV pentru alte 22 de episoade. Noua serie va relua actiunea ramasa la ultimul episod difuzat din seria a treia, in care personajul principal evadeaza din inchisoarea Panama.

In noua serie, Michael (Wentworth Miller) vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis jumatatea. Alt protagonist este Dominic Purcell, care joaca rolul fratelui lui Miller - Lincoln Burrows.

Conform efluxmedia.com, locatia filmarilor se va muta din Los Angeles, la Dallas, filmarile urmand sa inceapa in luna mai.

"Prison Break" a avut parte atat de audiente crescute, cat si de critici acerbe. Serialul a fost nominalizat la premiile Emmy si People's Choice, iar in 2005 a castigat premiul People's Choice la categoria "Favorite New TV Drama".

Originalitatea serialului consta, pe de o parte, in structura povestii pe care o prezinta, Prison Break fiind regizat dupa un format asemanator serialelor "Lost" si "24"; un alt element de interes a fost platoul de filmare, deoarece foarte putine seriale au fost filmate intr-o inchisoare reala.