Ok, am inteles. La emisiunile TV se poarta duetele. E si normal, daca nu esti logoreic si cu usoare tendinte schizoide, ca Badea, de exemplu, nici nu prea ai cum sa faci o emisiune singur. Tanase il are pe Dinescu, Razvan il are pe Dani, Morar o are pe Oana Roman, Gadea il are pe Cristoiu, Cristoiu il are pe Stan, Stan il are pe Gadea.

Menajera a trois

Un cuplu de prezentatori care m-a fascinat intotdeauna, insa, este cel dintre Teo si Tanta. Pentru ca eu n-am inteles exact care-i rolul Tantei.

Pe vremea cand era la PRO TV, imi ziceam ca-i usor. Au luat-o pe Luciu ca sa aiba si barbatii un motiv sa se uite la emisiune, apoi au luat-o pe Tanta ca sa nu iese Teo terfelita din comparatia fizica (oh, cat de nedreapta!) cu Luciu. Sa ne imaginam etapele prin care trecea un reprezentant al sexului masculin care se uita la „Teo” pe PRO.

O vede pe Luciu – zambeste. O vede pe Teo – se intristeaza. O vede pe Tanta – se ingrozeste. O vede iar pe Teo si-si zice „eh, parca-i mai bine ca inainte”. Problema e, insa, ca la PRO TV Tanta avea un rol clar: era menajera. Facea curat, nimeni nu se astepta sa spuna ceva inteligent sau sa impresioneze cu vreun decolteu.

Ma gandesc ca si salariul era pe masura, probabil traia din bacsisurile invitatilor, o chestie nu tocmai de neglijat, daca ne gandim la cati manelisti veneau zilnic in emisiune.

Teo a coborat la Prima, Luciu a mai stat

Acum, la Prima, a disparut Luciu. N-au avut bani s-o ia. Asta e, teapa, le-au pastrat pe Teo si pe Tanta, au scris ca emisiunea se adreseaza „in special” femeilor ( a se vedea pe site-ul Prima TV) si au renuntat sa mai viseze ca barbatii ar avea la ce sa se uite.

Problema e ca, acum, din putinele emisiuni pe care le-am vazut eu ( in interes de serviciu), am dedus ca Tanta nu mai are nici un rol clar. Nu mai e imbracata in menajera (poate pentru ca, oricat s-ar stradui, nu mai poate sa faca nici un obiect sa aiba luciu, ha-ha-ha!) si sta pur si simplu la un pupitru in mijlocul platoului.

Mai joaca si ea cateva roluri, dar secundaro-pasagere: e ori tipa enervanta care spune glume obosite si-o deranjeaza pe Teo cand aceasta vorbeste cu invitatii, ori vocea care rade din off, adica un fel de om din public sau, mai degraba, un sef al oamenilor din public, ca are microfonul ei. Cam putin, zic eu.

Nu cred ca e suficient pentru minimul pe economie, asa ca pariez ca in pauzele publicitare isi pune un nas de clovn, ia doua portocale si distreaza publicul plictisit de emisiune.

Oare Teo a avut-o cu ea si la Romantica? Oare stie cineva daca Tanta a aparut si-n emisiunea de la Romantica?

http://mantzy.wordpress.com