Ti s-a intamplat vreodata sa ai un catel in compania caruia sa te simti stingher sau dimpotriva - extrem de relaxat, aproape...compatibil? Crezi sau nu, acest lucru s-ar putea explica prin compatibilitatea zodiacala: animalele au, si ele, zodia lor, calculata in acelasi mod ca a noastra, dupa data nasterii.

Esti un Rac linistit si ai un caine in zodia Leului? S-ar putea ca el sa dicteze mai mult cand vrea sa iasa la plimbare, pentru ca zodiei acesteia ii place sa comande. Afla in continuare ce personalitate are catelul tau, in functie de zodie, precum si daca veti avea un trai bun pe viitor.

Cainele Berbec - liderul

Va trai dupa motto-ul "Eu primul", pentru ca viata acestuia se desfasoara intr-o continua competitie. Fizic, este foarte activ, plin de energie, cu o mare capacitate de a face efort si care va cere numeroase plimbari pe parcursul zilei. Adora stapanii nascuti in acelasi semn zodiacal ca si el, dar si Leii si Sagetatorii. In schimb, nu ar face echipa buna cu cei nascuti sub semnul Racului sau al Capricornului.

Cainele Taur - puternic, dar rezervat

Este tipul care trudeste, este puternic si ambitios, poate fi stapanit dar nu tinut in frau. Iubeste sa fie rasfatat si aprecieaza un pat confortabil, probabil nu-l vei vedea alergand in jurul curtii. Cainii nascuti sub acest semn pot petrecere cateva ore bune ascultand muzica clasica, precum Beethoven. Se potriveste cu stapanii raci sau fecioare dar niciodata nu cu sagetorii sau varsatorii.

Cainele Gemeni - galagiosul

Agitatia, nelinistea, miscarea sunt specifice cainelui nascut sub semnul Gemenilor. Un catel Geaman va aduce sigur haosul in orice casa va intra, pentru el totul va fi nou: casa, oamenii, gradina si va fi cel mai fericit sa le exploreze pe fiecare in parte. Stapanul ar trebui sa fie zodia Fecioarei, Leului sau a Balantei. Cei nascuti sub semnul Pestilor ar face bine sa se fereasca de cateii Gemeni.

Cainele Rac - tipul familiar

Cel mai rabdator si tenace dintre toate zodiile, nu are nici cea mai mica ezitare cand este vorba de o mica evadare in apa. Acasa se simte cel mai bine. Face echipa perfecta cu Pestii si Scorpionii, dar niciodata cu Sagetatorii.

Cainele Leu - seful

Ii place sa fie tratat ca un rege, este foarte curajos si bine dezvoltat, cu un corp bine proportionat, picioare suple si un port manierat. Stapanii Berbeci si Sagetatori sunt pe masura regelui, in schimb Scorpionii sa nu se gandeasca sa-si ia un caine in zodia Leului.

Cainele Fecioara - voluntarul

Este genul domestic, cel mai resemnat dintre toate semnele zodiacale, care isi accepta pozitia fara nici un protest. Iubeste sa traiasca alaturi de oameni si va face tot ce poate pentru a deveni animalul perfect. Este cel mai fericit in momentul in care face ceva pentru stapanul sau, care ar trebui sa fie Taur sau Capricorn. Individul Geaman sau Sagetator nu face bine daca isi ia un catel Fecioara.

Cainele Balanta - delegatul sindical

Adora sa iasa in evidenta si sa fie de ajutor, dar sufera cand nu sunt bagati in seama si vor arata acest lucru prin diferite metode. Se simt foarte bine in compania altor catei. Stapanul ideal este nascut in zodia Leului si cel mai putin potrivit este Berbecul.

Cainele Scorpion - perfectionistul

Cainele tau iti doreste ceva si tu nu ii oferi? Atunci va face tot ceea ce este posibil pentru a obtine ce vrea. Poate iubi, dar si uri cu aceasi pasiune, iar in cazul in care i-ai gresit cu ceva, acesta nu va uita niciodata. Cea mai buna combinatie este reprezentata de stapanul Scorpion - caine Scorpion, cei nascuti in zodia Rac mai au cateva sanse de reusita, insa celelelate combinatii sunt total nereusite.

Cainele Sagetator - problematicul

Acesta este foarte mandru de el, curajos si invata extrem de repede multe lucruri, de aceea in general sunt cei care insotesc persoanele cu diferite probleme de sanatate. Ideal ar fi stapanul Berbec sau Leu, in schimb nativii in Fecioara sau Pesti ar trebui sa se fereasca de acesta combinatie.

Cainele Capricorn - alpinistul

Este ghidat de ambitie, sa nu te astepti sa faca imediat ceea ce ii ceri, intotdeauna va analiza inainte de a face un lucru anume. Trasatura specifica este ca par imbatraniti chiar de la nastere. Stapanul Fecioara este perfect pentru cainele Capricorn, la fel si Taurul. Stapanul Sagetator ar face bine sa pastreze distanta.

Cainele Varsator - prietenosul

Acesta este hotarat sa "dezgroape" adevarul despre orice persoana sau lucru. Nu asteapta laude la adresa fizicului sau, dar se intristeaza daca nu ii sunt recunoscute meritele atunci cand este de ajutor stapanului sau. Daca esti nativ in Gemeni sau Balanta poti lua un caine Varsator, dar daca esti Berbec stai deoparte.

Cainele Pesti - interpretorul

Este una dintre zodiile care intruneste foarte multe calitati precum: jucaus, energetic, credincios, inteligent, poate fi catalogat cainele perfect. Stapanul, care preferabil ar fi Rac sau Scorpion, dar niciodata Gemeni, va trebui sa fie foarte atent la alimentatia acestuia, deoarece adora sa deguste tot felul de mancaruri.

sursa: novareinna.com