Ca si dormitorul sau bucataria, baia ocupa un loc foarte important in viata fiecaruia. Fie ca iti aloci un anumit timp pentru relaxare, pentru aranjat sau alte treburi, baia trebuie sa contina mobiliei cu care te simti familiar, sau care sa fie la moda, dupa preferinte. Afla in continuare ultimele tendinte in materie de mobilier pentru baie.

Mobila din bambus
Foto: trendir.com

Daca esti adeptul tendintelor green, poti face ca baia ta sa para "rupta" din natura cu mobilierul din bambus. Noile masute de toaleta, pe cat de frumoase, pe atat de usor de manuit, se vor plia imediat pe cerintele tale. Noua colectie aduna la un loc puritatea si culorile vii, pentru a face ca orice baie sa arate special. Proaspatul si vitalul sunt puse in evidenta de bambus.

Masutele de toaleta in forma de flori
Foto: trendir.com

O imagine expresiva si vioaie este data de catre masutele de toaleta in forma de flori. Designerii italieni au creat acest mobilier pentru a adauga un aer de modern si proaspat baii tale, revigorand imaginea incaperii pentru iubitorii de natura. Dulapioarele sunt usor de manuit, avand manere verticale care dau un aspect simplu si ergonomic.




Mobilier din onix
Foto: trendir.com

Poti opta pentru mobilierul din onix. Piesele sunt create manual si au un stil care combina simplitatea eleganta a stilului japonez cu designul contemporan. Creatorul ofera fiecarui mobilier unicitate, fiind inspirat de caracterul individual al bucatii de onix. Intr-o lume care se afla intr-o schimbare permanenta, un astfel de mobilier aduce un aer stabil in casa ta.

Daca esti adeptul stilului extrem de elegant, nici baia ta nu poate face o exceptie. Aceasta mobila impune respect, mai ales la prima vedere, cand apare in fata ta cu acele "picioare" subtiri si sinuoase. Acest tip de mobila este disponibil in nuante de auriu, argintiu, cu finisaje albe si cu diferite forme provocatoare.

Mobila extrem de eleganta
Foto: trendir.com

sursa: trendir.com