





Din bucataria poloneza: ficatei de pui cu ceapa si mere
Chiar daca preparatele din carne sunt de baza pentru ei, in bucataria traditionala poloneza chiar si mesele fara carne sunt la fel de gustoase si hranitoare. De la aperitive pana la prajituri, mancarea poloneza este o incantare pentru toate simturile.
Reteta urmatoare este un astfel de exemplu.
Ingrediente:
300 g ficatei de pui
2 mere
50 g de faina
1 ceapa potrivita
Ulei pentru prajit
1 lingura de sovarf
sare dupa gust
Mod de preparare:
Curata merele si taie-le in bucati foarte subtiri. Pune doua linguri de apa si coace-le pana cand se inmoaie si devin o pasta.
Taie ceapa in bucati mici si caleste-o pana capata o culoare aurie.
Spala bine ficateii si tavaleste-i prin faina, apoi scutura-i putin. Prajeste-i in ulei, la foc rapid, pana cand sunt gata si capata o culoare maronie. Da-le cu putin sare si asaza-i pe o farfurie impreuna cu ceapa si cu amestecul de mar. Presara putin sovarf pe deasupra.
Sursa: bellaonline.com

Șansa ratată a PNL și perpetuarea dezastrului urbanistic din București
Soarta Măsurii 3 pentru finanțarea IMM-urilor a devenit incertă / Ministrul economiei nu vrea să spună ce se întâmplă cu proiectele depuse de firme
Irina Alexe, o fostă polițistă, pensionată la 42 de ani, a fost numită, până la urmă, secretar de stat în Ministerul de Interne
Moștenirea Gabrielei Firea pentru Nicușor Dan: Primăria Capitalei mai are de plătit circa 165 de milioane de lei pentru autobuzele Otokar cumpărate în 2018
Câți români și-au suspendat ratele și ce soluții s-au găsit pentru cei care gâfâiau la plata ratelor înainte de pandemie Vezi ce spun reprezentanții principalelor bănci