Inventatorii americani au creat un con rotativ pentru inghetata. Prin acest sistem se previne scurgerea acesteia pe maini sau barbie, iar amatorii nu vor mai fi nevoiti sa faca niciun efort de a linge inghetata. Tot ce trebuie sa faca este sa scoata limba.

Suportul este facut pentru a fi folosit acasa, asa ca tot ce ai de facut este sa-ti umpli cornetul cu inghetata, sa apesi butonul "Pornit" si sa te asezi confortabil. Compartimentul in care se pune inghetata va incepe sa se invarta incet, in sensul acelor de ceasornic, astfel incat, daca tii limba scoasa, totul s-a rezolvat, arata The Telegraph.

Purtatorul de cuvant al Kitchen Craft, firma care comercializeaza produsul in Marea Britanie, crede ca aceasta inventie va face ca inghetata sa nu mai curga pe maini: "Toti am avut de-a face cu inghetate care se topesc foarte repede cand e cald afara. E neplacut, pentru ca trebuie s-o hapai. Cu produsul acesta, tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui limba pe inghetata. Chiar ca este pentru lenesi, deoarece conul face totul pentru tine".

Conul special functioneaza pe baza de baterii, se poate spala si costa circa 7 euro.