Te uiti pe strada si vezi o fata frumoasa de pica de mana cu un barbat groaznic de urat. Nu intelegi de ce? S-a saturat sa fie singura. Barbatilor le este teama sa se apropie de ea tocmai pentru ca arata atat de bine. Iata care sunt avantajele pentru care a facut o asemenea alegere.

Nu te va insela niciodata

Daca te intalnesti cu un barbat urat, va fi atat de fericit, incat nici prin gand nu o sa-i treaca sa te insele. Intotdeauna a visat la femeia perfecta, iar acum, cand a gasit-o, ar prefera sa-si taie o mana, decat sa se uite la alta femeie. Barbatii care arata bine au obiceiul sa-si insele partenerele.

Exista o multime de barbati urati

Sunt peste tot. Barbatii urati depasesc numarul femeilor frumoase. In medie este vorba de o femeie la o mie de barbati. Asa ca ai de unde alege.

Cel mai urat barbat dintr-o incapere este, de obicei, cel mai bogat

Da, da! Barbatii urati au bani. Pun de-o parte fiecare banut pentru ziua in care iti vii in fire si iti dai seama ca ei exista. In acea zi, te vor coplesi cu daruri scumpe.

Barbatii urati sunt obiecte sexuale

Daca te combini cu un tip urat, afla ca va face orice sa te satisfaca, mai ales in dormitor. Ani de-a randul s-a antrenat singur pentru acest lucru si acum este mai mult decat gata sa faca tot ce-i sta in putinta sa te faca fericita. Nu are el prea multa experienta, dar ceea ce a studiat va pune in practica cu mult entuziasm. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa stingi lumina.

Nu-ti va iesi din cuvant

Va face tot ceea ce doresti. Daca esti genul de femeie care are nevoie de un barbat supus, un barbat urat este exact ceea ce-ti trebuie. Unii dintre ei sunt chiar nefericiti daca nu-i conduci. Nu vrei sa se intample asta, nu-i asa?

Si-ar da si viata pentru tine ... de teama sa nu te piarda

Daca o sa fii vreodata in pericol, va sari imediat sa te salveze. Va fi un fel de bodyguard personal. Asigura-te ca aveti aceeasi grupa de sange. Daca ai nevoie de un transplant de organe, ai la cine apela.

Se pricepe sa repare orice

Din moment ce nu s-a prea omorat cu fetele, si-a petrecut destul de mult timp in casa, invatand sa repare tot ce i-a picat in mana. Problema este ca daca vrei sa scapi de el, el s-ar putea sa fie singurul care sa stie cum sa faca televizorul sa mearga din nou.

Daca vrei sa-l parasesti, va intelege

De cate ori ai incercat sa scapi de un tip, iar acesta nu a priceput mesajul? Unul care nu are asa o parere buna despre el se va astepta sa-l parasesti.

Sursa: purpleslinky.com