Nu comenteaza, iti aduce berea cand te uiti la meci si nu vrea rochii noi, din simplul motiv ca tinuta ei nu se demodeaza. Desi e micuta, are sanii mari, e prietenoasa si nu face nazuri cand vrei s-o saruti. Pare iubita pe care-ai asteptat-o toata viata. E nevoie sa mai ai rabdare doar pana pe 26 septembrie, cand robotica EMA, realizata de Sega, va fi pusa in vanzare in Japonia.

Compania Sega, cunoscuta mai ales pentru consolele sale video, a realizat un robot cu o inaltime de circa 40 de cm care saruta la comanda. Publicul tinta al produsului este alcatuit din barbati fara partenera, arata foxnews.com.

Robotica, numita EMA (de la Eternal Maiden Actualization), costa circa 175 de dolari si a fost realizata astfel incat sa te poata saruta atunci cand iti apropii capul de al ei.

I se activeaza 'modul dragastos', cu ajutorul unor senzori cu radiatii infrarosii, care o ajuta totodata sa si evite eventuale obstacole. EMA este dotata cu umeri, coate, talie si genunchi flexibili, imitand astfel miscarile naturale.

"Cand ne gandim la roboti, ii asociem cu masinarii puternice, dure si gata de lupta, insa am vrut sa schimbam acest stereotip si sa cream un robot delicat si interactiv", spune Minako Sakanoue, reprezentant Sega Toys.

"Este foarte iubitoare si chiar daca nu e umana, se poate purta ca o iubita reala", mai spune Sakanoue, pentru ca EMA poate sa si danseze si sa cante.

In 2005, Sega a mai lansat in Japonia si "e-catelul", un caine electronic care scoate sunete in functie de starea pe care o are si care poate si danseze daca este conectat la un player de muzica.