Ce poate fi mai amuzat ca o petrecere in stil hawaiian? Nu trebuie sa traiesti la tropice pentru a te juca cu palmierii, sa mananci ananas sau sa petreci pe ritmul dansului hula. Este adevarat ca accesoriile pentru o astfel de petrecere au preturi cam piperate, dar pe unele le poti confectiona singur.

Unde este petrecere tropicala, sunt si ornamentele facute din ananas, asa ca procura cateva fructe proaspete. Taie partea de sus, las-o cateva zile la uscat, apoi asaza-o intr-un suport, astfel incat sa para o planta. Va tine locul unor plante tropicale pe durata petrecerii, si mult timp dupa.

Apoi urmeaza "confectionarea" fructelor. Ai nevoie de coli de hartie colorate, cat mai rezistente. Pune pe coli mulajul fructelor, facute pe computer sau decupate din reviste, si totul este gata pentru a te "imbogati" cu decoratiunile pentru petrecere. Poti face forme incepand de la de nuci de cocos, palmieri, ajungand pana la plaje in miniatura.

Pungile de gunoi au acum o alta intrebuintare. Acestea se pot transforma intr-un fel de autocolante, care pot fi puse pe geam. Taie pungile in forme de litere, cifre sau palmieri si lipeste-le pe geam, arata associatedcontent.com. Pentru a ramane fixate pe geam cat mai mult timp, umezeste-le putin inainte.

Pentru copii poti confectiona fustite cu ajutorul unei papiote si a unor bucati de hartie si flori artificiale. Taie hartiile in bucati subtiri si lungi, ia acul in mana si incepe confectionarea fustelor, punand in ordine cate o bucata de hartie si o floare artificiala. Chiar daca este o munca solicitanta, zambetele micutilor te vor rasplati.

Cu toate acestea facute, sa inceapa petrecerea, ba chiar si un concurs de limbo.

Daca reusiti sa tineti pasul cu aceste domnisoare distractia este garantata