Barbatii in stilul personajului James Bond sunt cei mai atractivi in ochii femeilor, arata un studiu realizat de cercetatorii americani. Barbatii rai sunt asociati cu virilitatea, forta si capacitatea de a concepe copii sanatosi.

Femeile pot spune cu greu "Nu" badaranilor. Secretul consta in faptul ca acesti barbati sunt ca un "produs" 3 in 1: au laolalta trei trasaturi negative de caracter. Narcisismul, impulsivitatea - care produce dorinta de senzatii tari, precum si natura exploatatoare a machiavelicului sunt cele trei "ingrediente" care fascineaza femeile, arata Daily Mail, preluat de Mediafax.

Greu de crezut sau nu, femeile identifica in aceste ingrediente masculinitatea si capacitatea acelui barbat de a concepe copii sanatosi. Asadar, femeile care vor senzatii tari de la o relatie sau care vor sa faca un copil vor fi atrase inevitabil de "baietii rai".

In orice caz, nu s-a terminat cu sansele acordate barbatilor amabili. Profesorul Gayle Brewer, psiholog la University of Central Lancashire, spune ca femeile au tendinta de a prefera badaranii pentru aventuri, dar aleg barbatii mai draguti pentru relatiile de lunga durata.