Fiecare barbat a avut de-a face, macar o data in viata, cu o femeie de acest gen si majoritatea merg cu aceasta amintire pana in mormant. Isterii, dominare, santaj emotional, acestea sunt cateva semne distincte ale unei astfel de atractii mortale. Daca esti unul dintre acei barbati care vrea sa iasa cu viata dintr-o astfel de relatie, citeste in continuare cum poti sa scapi de pacoste.

Incearca sa iti recuperezi lucrurile importante

Acesta este primul pas pentru a te desparti de o femeie mult prea insistenta. Tot ceea ce ai in apartamentul ei trebuie recuperat inainte de a face pasul decisiv. Daca nu vei actiona astfel, ori nu vei mai vedea niciodata acele lucruri, ori vei trece prin "foc si para" pentru a le recupera. Acest "foc" poate reprezenta si o iesire la o cina romantica pentru ultima data cu "iubita" ta. Poti incepe sa iti aduni micile lucrurile inainte cu cateva saptamani, dar fa-o subtil. Daca aceasta va intelege ce vrei sa faci, exista posibilitatea sa iti distruga unul dintre cele mai importante lucruri. Cand incepi sa iti strangi lucrurile incepe cu cele mai importante, in cazul in care aceasta iti va afla planul. Nu vrei sa ajungi in situatia de a o implora sa-ti dea inapoi anumite lucruri.

Inapoiaza-i totul acum, ca sa nu aiba motiv sa te caute pe viitor

Trebuie sa ii inapoiezi si ei lucrurile care se afla prin apartamentul tau. Articole de imbracaminte, truse de farduri sau cd-uri, pune totul intr-o punga pe care i-o vei inmana in ziua cea mare. Daca nu o faci, ea te va "vizita" cand te vei astepta mai putin.

Schimba-ti parolele sau profilurile

Din motive de securitate, ia in calcul posibilitatea ca ea ti-a descoperit parolele la e-mailuri sau la diferite site-uri. Schimba-le inainte sa te desparti, acest lucru te va feri de un sabotaj electronic. Nu uita sa iti schimbi profilul de pe retelele sociale in "Singur" sau "Disponibil" si sterge-o din listele de prieteni, pentru a evita insistentele acesteia. Daca toate acestea nu functioneaza, gandeste-te serios la posibilitatea de a schimba numarul de telefon sau adresa de e-mail.

Ai grija ca despartirea sa se desfasoare intr-un loc public

Pune totul la cale in asa fel incat momentul "magic" sa se intample intr-un loc public. Astfel vei evita reactiile galagioase ale acesteia si vei putea pleca singur, cand cosmarul se va sfarsi. Roag-o sa va intalniti intr-o cafenea si nu uita sa ii aduci punga cu lucrurile personale. Incearca sa termini totul repede, nu te lasa atras intr-o discutie de cateva ore care se poate transforma intr-o adevarata drama.

Evita o despartire siropoasa

Ea va simti nevoia sa iti ceara o ultima imbratisare sau un ultim sarut. Nu o face! Asta ar insemna ori ca inca o gasesti atragatoare, ori ca, daca se va chinui ceva mai mult, te va avea inapoi. Nu trebuie sa dai dovada de rautate, dar nici sa dai inapoi.

Fa publica despartirea

Majoritatea barbatilor tind sa tina pentru ei detaliile unei despartiri. Anunta-ti familia si prietenii despre schimbarea din viata ta, pentru a evita ca iubita ta, de fapt "viitoarea fosta iubita", sa nu incerce sa-ti schimbe parerea cu ajutorul apropiatilor tai. Spune-le celorlalti ca totul s-a terminat si ca nu este nevoie de interventia lor.

Schimba-ti programul

O astfel de iubita iti cunoaste programul zilnic, mai bine ca tine. Stie cu ce mergi la munca, la ce ora mergi la pranz, la ce ora ajungi acasa, chiar si ce planuiesti sa faci in ziua urmatoare. Daca te vrea cu adevarat inapoi, va face in asa fel incat sa va intalniti "accidental", chiar de mai multe ori pe zi. Fa tot posibilul pentru a modifica putin programul tau, chiar daca asta inseamna ca iti vei adauga cateva minute la timpul petrecut la birou sau ca vei scadea cateva din timpul alocat pranzului.