Te-ai saturat sa tot fii respins de femei? Vrei o masa calda in fiecare zi si pe cineva cu care sa schimbi o vorba cand ajungi acasa? Nu mai fi atat de pretentious! Exista o multime de femei singure care si-ar dori sa te cunosca. Nu cauta numai fotomodele! Si femeile urate iti pot indeplini dorintele. Mai vrei si alte motive?

Daca saptamana trecuta prezentam cateva motive pentru care o femeie frumoasa ar trebui sa iasa cu un barbat urat, iata acum si reversul. De ce i-ar prinde bine unui barbat sa iasa cu o femeie urata:

Va fi fericita ca ii acorzi un pic de atentie.

Femeile urate, care sunt singure de mult timp, nu isi doresc nimic altceva decat un pic de afectiune. Daca faci acest lucru, iti vor ciuguli din palma. Simpla ta prezenta le este mai mult decat suficienta.

Iti da bani.

Chiar daca nu are o slujba bine platita, va fi bucuroasa ca poate sa te ajute cu bani, indiferent ce motiv i-ai servi. Daca nu are, se va imprumuta. Va fi un fel de bancomat personal. Deci … ce mai astepti?

Te poti muta la ea imediat.

Daca ultima ta prietena te-a dat afara din casa, cea noua te asteapta. O data ce i-ai cerut sa scape de toate jucariile de plus, te vei simti mai bine decat in casa in care te-ai nascut.

Face orice ii ceri. Orice!

Ai nevoie de un complice? De un alibi? Sau poate vrei sa “experimentezi” ceva? Nu te va refuza niciodata, indiferent cat de periculos este. Ai grija sa nu o sperii de la inceput.

Nu va rade de tine.

Te-ai saturat sa fii luat peste picior? Ei bine, exista cineva pentru esti rege.

Parerea ta va fi singura care conteaza.

Nu suporti sa fii contrazis? Vrei ca parerile tale despre orice, de la incalzirea globala la jocuri pe calculator, sa fie litera de lege? Combina-te cu o femeie urata. Chiar si cand nu esti sigur de ceva sau chiar si cand spui o prostie, iti va sorbi vorbele. Ea crede in tine!

Sursa: purpleslinky.com