In cele mai multe cazuri, oamenii sunt judecati dupa cum arata. Femeile care-si pun „silicoane” nu fac exceptie. De aceea, multe se feresc sa recunoasca cand fac asemenea interventii chirurgicale. Afla din articol de ce le vorbeste lumea de rau pe cele care recurg la implanturile mamare.

In general, din invidie. Exista multe persoane complexate care nu vor sa ramana mai prejos. Si ele ar vrea sa arate bine, dar din moment ce nu fac nimic, arunca cu noroi. Sunt frustrate si se razbuna, vorbindu-le de rau pe cele care incearca sa scape de acest complex.

Nu este la indemana oricui. Lumea se uita urat cand iti faci o astfel de operatie si pentru ca stie ca este destul de scumpa. Costa destul de mult si, in 10-15 ani, trebuie refacuta.

Atat femeile, cat si barbatii se simt amenintati de felul in care arata femeile care-si pun implanturi mamare. La serviciu, mai ales, daca o astfel de persoana ocupa o functie importanta, toata lumea crede ca a fost aleasa dupa alte criterii decat cele profesionale.

Gelozia poate fi un alt motiv. Foarte multi barbati afirma ca nu concep ca iubita lor sa-si puna silicoane, pe motiv ca astfel de femei sunt respingatoare. Multi sustin ca prefera o femeie cu sanii mici, decat falsi. In schimb, nu se pot abtine sa nu se uite pe strada dupa o femeie care si-a pus silicoane.

Unii pur si simplu nu inteleg de ce faci o operatie care nu-ti este necesara. Sunt de parere ca nu ar trebui sa incerci sa schimbi ce ti-a dat natura.

Altii pur si simplu sunt ignoranti in adevaratul sens al cuvantului. Sunt needucati. Nu inteleg motivele si probabil nici nu le pasa de ele.

Sursa: cosmeticsurgerywife.com