Nu poti sa te abtii de la citirea pe ascuns a SMS-urilor partenerului tau? Nu esti doar tu in situatia asta: o persoana din trei spioneaza mesajele partenerilor lor, iar rezultatul poate fi terminarea relatiei, arata un studiu australian.

Studiul online, realizat de firma de telecomunicatii Virgin Mobile Australia, arata ca femeile sunt mai predispuse sa verifice casuta de mesaje a partenerului, comparativ cu barbatii. Studiul a mai aratat ca 73% dintre "spioane" au aflat lucruri pe care ar fi preferat sa nu le stie, iar 10% dintre ele au pus capat relatiei.

"In cele mai multe cazuri, atunci cand intram la dus, partenerul s-a si dus la celular, pentru a ne verifica SMS-urile", spune reprezentanta Virgin Mobile, Amber Morris. Peste 500 de utilizatori ai telefonului mobil din Australia, cu varste intre 18 si 29 de ani, au fost intervievati in luna iulie, arata Reuters.

Rezultatele au aratat ca 60% dintre ei citesc pe ascuns mesajele partenerilor atunci cand acestia sunt sub dus, in timp ce doar 41% fac acest lucru atunci cand partenerul se afla in aceeasi camera.

Aproape 45% spun ca au dat peste mesaje cu tente sexuale. "Flirtul este un obicei de cand lumea. Dovezile sunt insa acum foarte la indemana, intr-un telefon, si pot transforma orice partener nesigur intr-un spion neobosit", a spus Samantha Brett, consilier marital.