Urasti sa te trezesti dimineata fiindca stii deja unde trebuie sa ajungi? Nu sunt foarte multi oameni care muncesc in domeniile in care si-au dorit intotdeauna. Celor mai multi nu le place ceea ce fac, dar trebuie sa tolereze anumite persoane din jurul lor pentru a putea merge mai departe. Afla in continuare cateva trucuri pentru a supravietui la un loc de munca atunci cand nu poti demisiona fix in acel moment.

Intereseaza-te de alte joburi

Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa si aplici la acestea, insa este foarte bine daca esti informat. Fa-ti planuri pentru viitor. Gandeste-te cu placere la ziua in care vei fi eliberat de stresul cauzat de job-ul curent.

Aminteste-ti ca job-ul acesta nu este permanent

In medie, o persoana isi schimba slujba de sapte ori pe parcursul vietii. Unele dintre aceste slujbe dureaza aproximativ trei ani. Acorda-ti putin timp, poate nu este asa grav cum crezi tu.

Fii cel mai bun!

Chiar daca nu iti place ceea ce faci, incearca sa faci parte din grupul angajatilor model. Incearca sa tii la distanta esecurile companiei. Realizarile arata bine intotdeauna pe un CV.

Pastreaza-ti simtul umorului

Rasul poate face ca si cea mai insuportabila slujba sa fie mai tolerabila. In plus, studiile au aratat ca rasul este foarte bun pentru sanatatea ta. Daca esti optimist, poti pastra avantajul de partea ta, potrivit videojug.com.

Ocupa-ti timpul cu activitati placute

Ai ajuns la un grad ridicat de stres din cauza job-ului? In timpul liber evita sa te gandesti la job-ul enervant, facand lucruri care te relaxeaza. Citeste o carte, invata sa canti la un instrument, fa voluntariat sau ia-ti prietenii la o partida de fotbal sau volei. Foloseste timpul care iti mai ramane pentru a scapa de nervi, stres si gustul amar lasat de job.

Povesteste activitatile de la munca prietenilor sau familiei

Anumite lucruri care te solicita foarte mult in timpul zilei pot fi foarte amuzante seara, dupa ce apele s-au calmat. Cand vei povesti ca a trebuit sa predai un proiect si ca tremurai tot, vei izbucni in ras gandindu-te la figura ta din momentul respectiv.

Daca aplici toate acestea si stresul provocat de slujba persista, atunci nu iti ramane alta solutie, decat sa demisionezi.