De-a lungul intregii cariere, angajatii petrec aproape 60.000 de ore la birou, beau 32.000 de cesti de ceai sau cafea si dau 110.000 de telefoane, arata un studiu britanic, realizat de firma de recrutare Office Angels. Studiul mai arata si ca 2 din 5 angajati au o aventura cu unul/una dintre colegi/e, conform The Telegraph.

De-a lungul intregii vieti profesionale, un angajat scrie in medie 50.000 de listute cu sarcinile pe care le are de facut la birou, primeste peste 320.000 de e-mailuri si merge la 13 interviuri de angajare. Alte 600 de ore le petrece uitandu-se la colega/ul dupa care i s-au aprins calcaiele, sustine studiul realizat pe 1.200 de angajati.

"Cand esti la birou, ziua trece repede si te pomenesti ca imediat a trecut saptamana, dar e fascinant sa vezi cum, de fapt, angajatul isi ingroapa viata in PostIt-uri si munti de e-mailuri", spune David Clubb, director al Office Angels.

"Ar fi bine ca angajatul sa fie la zi cu ultimele aparitii in materie de job-uri sau sa ii ceara sefului sa ii alterneze sarcinile, astfel incat sa aiba o viata profesionala cat de cat variata si interesanta. Varietatea este cheia", a mai spus acesta.