Azi voi alerga prin oras mai ceva decat un hamster in rotita, ceea ce ma face sa-mi aduc aminte de un gadget peste care am dat de curand. M-am tot gandit cum sa denumesc produsul iesit din comun, pentru ca hamster cu usb v-ar putea duce cu gandul la mouse cu usb, dar pana la urma, m-am dat batut. O sa precizez de la inceput ca e vorba de un hamster artificial, ca sa nu va vina idei dubioase.

Pana la urma, despre ce e vorba? O rotita de invartit pentru hamsteri, un hamster, un cablu usb si un cd cu un program special. Odata instalat programul si conectat hamsterul, de fiecare data cand tastati ceva, pseudo-animalutul va alerga si rotita se va invarti. Cu cat tastati mai repede, cu atat mai vioi va deveni olimpicul rozator. Imi pare alegerea perfecta pentru un internet cafe. As pune cate unul la fiecare calculator si as instala Mortal Kombat. O achizitie potrivita si pentru redactiile aglomerate.

Iar pe principiul "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", daca esti la birou si ai vecini galagiosi, fa-ti cadou gadgetul asta si o pereche de casti, si in scurt timp pot sa bag mana in foc ca scartaitul ii va reduce la tacere, iar cu putin noroc, poate o sa ai succes si cineva isi va lua un concediu. A se evita totusi folosirea langa biroul sefului, sau pornirea aparatului care scartaie in timp ce acesta e vizitat de secretara.

Partea proasta (daca ati avut vreodata un hamster cu rotita si nu puteati dormi noaptea stiti despre ce vorbesc) e ca micul Forest nu oboseste niciodata, el alergand fara oprire atata vreme cat folositi tastatura. Partea buna e ca are buton de selectare on/off, pentru momentele dulci in care va lasa nervii si regretati ca in Romania nu se dau arme la fel de usor ca in State.

Ca sa nu spuneti ca fac reclama, o sa va dau doua linkuri catre siteuri de afara, pentru a avea o idee despre pret si despre ce contine pachetul, iar daca vreti sa-l cumparati de la noi, va asigur ca folosind un motor de cautare il puteti gasi imediat, si puteti alege magazinul preferat:

1. Gadgets UK;

2. I want one of those;

Alex Sima - TownPortal