Bisu a reusit sa castige un nou titlu, si impreuna cu acesta, 40.000 de dolari. Turneul Averatec Intel Classic 2 a avut parte de o finala interesanta, mai echilibrata decat cea de anul trecut.

Cei mai buni doi jucatori de Starcraft ai turneului au oferit partide frumoase, disputate pe hartile Medusa, Destination, Andromeda si Colosseum 2. Fiind prima finala disputata intre doi protosi, toti au asteptat sa vada daca meciurile vor fi clasice, sau daca vor avea parte de ceva surprize, inovatii pe care apoi toata comunitatea sa inceapa sa le copieze, asa cum se intampla de obicei.

In primul meci, Bisu a castigat categoric. A doua partida a fost adjudecata de Jangbi, dupa ce a ghicit perfect strategia adversarului. Al treilea joc a fost cel mai echilibrat si pe muchie de cutit, fiecare avand avantaj pe rand. O greseala a lui Jangbi facuta intr-un moment in care credea ca a castigat, l-a costat victoria.

Cu moralul zdruncinat si putin racit, cel din urma nu a rezistat si a pierdut din nou. Bisu devine astfel primul Protoss care castiga 4 finale si in curand, el si castigatorul editiei trecute, JaeDong, se vor intalni in "super-cupa". Puteti urmari inregistrarile finalei aici.

Alex Sima - TownPortal