O glumă pe care o tot vedem pe grupurile de părinți sună cam așa - „cu copiii nu mergi în vacanță, doar mergi să ai grijă de ei în altă parte”. Putem totuși să ne relaxăm în concediu cu bebeluși sau toddleri? Reporterul HotNews.ro Catiușa Ivanov este mama a două fetițe - de unu și patru ani - și a stat de vorbă cu sinceritate și umor despre aventurile din cea mai recentă vacanță în Grecia cu fetițele ei, dar și despre alte concedii în afară țării, destinații potrivite și nepotrivite pentru o vacanță cu copii mici și a oferit și tips and tricks pe care le-a descoperit pe propria piele.

Vacanta cu copiiiFoto: freepik.com

Poți asculta episodul #1 din Acest podcast și pe Spotify.

Nu poți să te aștepți ca o vacanță cu copiii să semene cu concediile dinainte de a avea copii - cu alte cuvinte, ajustează-ți așteptările înainte de a pleca cu copiii în vacanță, ne spune Catiușa. Cum profităm totuși de timpul petrecut cu cei mici? Ce ne poate ușura misiunea în vacanță? Cum alegem o destinație potrivită?

Despre toate acestea au vorbit gazdele podcastului, Alexandra și Iulia, cu Catiușa, pe care cititorii HotNews.ro o știu pentru materialele și investigațiile despre tot ce înseamnă administrația locală, în special din Capitală.

Despre ce am pălăvrăgit:

- All inclusive sau organizarea proprie a cazării și meselor?

- Ce faci să te pregătești pentru boli și accidente?

- Ai sau nu timp și cu partenerul? Cum faci să te contectezi și cu el?

- Unde nu e de mers cu copiii mici?

- Telefon sau tabletă la masă la terasă ca să îți auzi gândurile sau nu?