Primaria Sectorului 6 organizeaza, incepand de vineri, o manifestare dedicata toamnei si intitulata generic Festivalul Mustului, in Parcul Crangasi, anunta Agerpres. Festivalul are loc timp de 3 zile, in tot acest timp bucurestenii avand ocazia sa savureze cele mai aromate tipuri de must din diferite zone ale tarii.

In Parcul Crangasi vor fi sustinute cu aceasta ocazie si spectacole de muzica populara, organizate in fiecare seara, incepand cu ora 18:00.

De asemenea, pot fi achizitionate obiecte lucrate manual de mestesugari iscusiti, prezenti la festival de dimineata si pana seara.

In acelasi ton al relaxarii si aprovizionarii de toamna, tone de legume si fructe la preturi de producator, spectacole de muzica si dansuri pentru toate gusturile, precum si mici, bere, pastrama, vin si must vor putea fi gasite de bucuresteni in acest sfarsit de saptamana si in Piata Obor.

In zilele de sambata si duminica vor avea loc si spectacole artistice sustinute de artisti indragiti.

Programul artistic va fi sustinut sambata, intre orele 10,00 - 13,30, de artistii Elena Tofan, Marian Cucu, Ilie Rosu, iar duminica, in acelasi interval orar, va avea loc un spectacol sustinut de Victoria Vlase, Constantin Badea, Mariana si Mihai Calin.

Toti cei prezenti vor fi invitati sa asiste si sa participe totodata la dansurile populare sustinute de Ansamblul Plaiul Romanesc.