Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, ajunsa anul acesta la cea de-a treia editie, are loc in a doua jumatate a lunii septembrie in Bucuresti si Iasi, iar in prima jumatate a lunii octombrie in Cluj-Napoca, in zile de sambata, intre orele 17:00 - 04:00. Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori si se va desfasura in locatii grandiooase, cu un aer artistic. Participarea la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este gratuita, iar data limita pentru inscrieri este 25 iulie 2014, ora 13:00.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produsFoto:

Potrivit organizatorilor, nu exista limita de varsta pentru participanti, iar fiecare candidat selectat va fi anuntat personal. Inscrierile se pot face aici.

Produsele expuse in cadrul Noptii Albe a creatorilor si designerilor de produs nu vor fi de vanzare, ci doar pentru expunere. Fiecare participant poate veni cu maxim 12 produse, in functie de dimensiunile acestora. Pe langa expozitiile de produse handmade si de designer, vor avea loc workshopuri si vom avea cate 2-3 formatii/oras care vor delecta publicul. Designerii si creatorii de produse selectionati vor semna un contract de participare cu organizatorii. Pentru fiecare oras in parte va fi realizata o brosura in care vor fi trecute prezentari despre fiecare participant in parte.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, ajunsa la a III-a editie, este un proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Selectia participantilor este una riguroasa, cu standarde inalte de creativitate, originalitate si calitate. "ncercam astfel sa construim in linii mari comunitatea acestor designeri si creatori de produse unicat la nivel national", spun organizatorii.

Pentru mai multe detalii si intrebari folositi mail-ul noapteaalba@revista-atelierul.ro.