Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a anuntat ca persoanele care parcul Herastrau luni si marti se vor putea plimba gratuit pe lac, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis Mediafax. Vizitatorii vor avea la dispzitie cinci vaporase cu o capacitate totala de 430 de locuri.

Cu vaporasul pe HerastrauFoto: Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement

ALPAB informeaza ca navele Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora vor fi disponibile pentru vizitatori la Debarcaderul Central.

In comunicatul de presa se mai precizeaza ca vor putea fi inchiriate barci cu rame si hidrobiciclete cu doua locuri, la pretul de cinci lei pentru o ora, precum si hidrobiciclete cu patru locuri, care vor costa 15 lei pe ora.

Reprezentantii institutiei arata ca, in acest moment, sunt disponibile 36 de hidrobiciclete si 50 de barci cu rame, iar numarul acestora va fi suplimentat in saptamanile urmatoare.

Incepand cu 1 mai, programul la Debarcaderul Central este 10.00 - 20.00 in fiecare zi, in timp ce barcile cu rame si hidrobicicletele vor putea fi inchiriate, tot zilnic, intre orele 10.00 si 19.00.