Pe langa incidentele violente de zilele trecute manifestatiile au avut inevitabil si momente hazliir. Astfel, doua femei si-au scos in palme fiul si sotul dintre manifestanti, la Drobeta Turnu Severin,iar in Piata Univeritatii din Bucuresti o domnisoara furioasa si-a tras iubitul de mana gratulandu-l cu "hai mai boule ca pierdem trenul". Daca-i adaugam si pe "omul-proiectil", Piratul si Spiderman de Universitate intregim tabloul.

colaj protesteFoto: Hotnews

In Drobeta Turnu Severin

Aproximativ o suta de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, la Drobeta Turnu Severin, in fata Prefecturii Mehedinti, doua femei scotandu-si in palme fiul si, respectiv, sotul din mijlocul protestatarilor, potrivit Mediafax.

Protestatarii au scandat lozinci impotriva Guvernului si a presedintelui Traian Basescu, fluturand steaguri si pancarte pe care era scris:"Jos Basescu!", "Demisia", sau "Nu vrem comasate, vrem anticipate".

O domana i-a dat cateva palme peste spate sotului ca-si petrece "timpul aiurea si nu sta acasa". Sotul a declarat umil ca el statea acolo fiindca i-au promis niste alimente. Cine i-a promis? N-a vrut sa spuna. Cu siguranta reporterul ar fi trebuit sa apeleze din nou la sotie pentru a afla garantat raspunsul :)

Un tanar a apucat sa participe doar cateva zeci de minute la protest, cand mama sa a intrat in mijlocul protestatarilor si l-a lovit in repetate randuri cu palmele pe fiul sau, scotandu-l din multime, intrebandu-l in mod repetat: "Ce ti-au dat ma, bani?!".

In Bucuresti

Nici Piata Universitatii nu a fost lipsita de momente care au relaxat atmosfera. Un tanar care era in trecere prin piata si se incalzise la scandat lozinci a fost redus brusc la tacere de iubita care s-a reprezit la el si l-a tras din multime strigandu-i "Hai mai boule ca pierdem trenul. Acu' te-apuca si pe tine sa urli?!" Tanarul a tacut si si-a urmat umil iubita in hohotele de ras ale celor din jur. Ce-i drept, au fost si voci care nu i-au urat tocmai de bine domnisoarei.

Tot in Piata l-am putut cunoaste pe omul Spiderman urcat intr-o nisa a cladirii Universitatii, dar si pe celebrul protestatar- pirat, cu un papagal de plus la purtator, gata sa cante oricui (si reporterilor HotNews.ro) un cantec trist despre viata marinarilor... o alegorie la exodul romanilor plecati la munca in strainatate.

Atmosfera a mai fost intretinuta si de un protestatar imbracat in clovn care impartea oamenilor figurine din baloane si avea o pancarta pe care scrie "Avem baloane / Nu bastoane"

Piratul cel trist

Clovnul: "Avem baloane / Nu bastoane"

Spiderman