"M-am gandit sa scriu si sa cant o manea. Am facut asta! Folosesc cuvintele lor si cant cum canta ei", a explicat maestrul in prezentarea unei parodii interpretate alaturi de "Liviu Taifun", in cadrul spectacolului "Rapsod si lautar" (prezentat de doua ori in Capitala, anul acesta).

Tudor Gheorghe si "Liviu Taifun"Foto: Captura YouTube

"Pentru asta va trebui sa schimbam insa soundul. Nu asa, normal, sa cante ca la nunta! Nu puteam sa umilesc acest nobil instrument care este tambalul, sa acompanieze stupizenia care va urma. Asa ca l-am rugat pe acest exceptional bracist, domnul Liviu Preda, sa faca eforturi si sa ma acompanieze la instrumentul preferat al profesionistilor genului: orga electronica. Nu puteam sa-i spun Liviu Preda, ca suna urat. Am avut onoarea sa-l invit la aceasta adunare pe marele "Liviu Taifun"!

Ei au o pozitie preferata, usor flexati. Nu stiu de ce stau asa, chinuiti...", a glumit maestrul Tudor Gheorghe pe seama manelistilor. "Stiti care ar fi cea mai mare mangaiere a mea? Daca atunci cand urmariti postul de televiziune Taraf v-ati amuza ca acum".

"Multi au pe lume noroc

Dar eu sunt pe primul loc

Ca am ce nimeni nu are

Frati si parinti de valoare

Cu fratii si tatal meu

Nu mi-e frica de vreun greu

De ne punem spate-n spate

Nici mascatii nu ne bate"