*Actuala criza e mai grea decat un divort. Mi-am pierdut jumatate din avere si tot sunt insurat.

* As vrea sa pornesc o mica afacere. Ce ma sfatuiesti?". "Simplu", raspunde acesta, "cumpara una mare si asteapta".

* Un investitor discuta afaceri la telefon plimbandu-se pe Wall Street. La un moment dat, langa el cade cadavrul unui alt investitor care se aruncase de la etajul firmei sale. Primul investitor se opreste din conversatie si se intreaba: "Oare ce-o sti asta si nu stiu eu?"

* Cu cateva zile inainte de falimentul bancii la care lucrau, doi angajati ai Lehman Brothers isi terminasera programul de lucru si se aflau in lift. Unul apasa butonul, insa liftul nu se misca. "Ce se intampla? De ce nu vrea sa coboare?". Celalalt scoate laptopul, deschide un program, introduce indicii, calculeaza, dupa care ii explica primului: "E logic, potrivit modelului meu matematic, mai jos de atat nu se poate".

* Un bancher intra intr-un restaurant si comanda o pizza. Vanzatorul il intreaba: "S-o tai in sase sau in opt felii?". Bancherul raspunde: "Mi-e o foame de lup, asa ca tai-o in opt"

* Un polonez se duce la Banca Gdansk-ului sa faca un depozit. Din moment ce nu a mai depus niciodata bani la banca, intreaba putin nervos: "Ce se intampla daca Banca Gdansk-ului da faliment?" "Nu va faceti probleme, depozitul dumneavoastra este garantat de Banca Varsoviei." "Insa daca si Banca Varsoviei falimenteaza?" "Nicio problema, Banca Varsoviei este asigurata la Banca Nationala a Poloniei." "Si daca pica si Banca Nationala a Poloniei?" "Atunci banii dumneavoastra sunt asigurati la Banca Moscovei" "Si daca are probleme si Banca Moscovei?" "Nu va temeti, aceasta e asigurata la Marea Banca a Uniunii Sovietice." "Si daca falimenteaza chiar si asta?" "In acest caz v-ati pierde toti banii. Dar nu credeti ca merita?"

* "Astazi s-a anuntat o rata a somajului record ca urmare a crizei bancare. Spargatorii de banci islandezi sunt cei mai loviti".

* Un matematician, un contabil si un economist candideaza pentru acelasi post. Angajatorul il intreaba pe matematician: "Cat fac doi plus doi?" "Patru", raspunde matematicianul. "Sigur patru?", intreaba angajatorul. "Sigur, sigur!". Angajatorul il cheama apoi pe contabil si ii pune aceeasi intrebare. Contabilul raspunde "in medie patru, plus sau minus 10%, dar in medie patru". Aceeasi intrebare ii este pusa si economistului. Acesta se ridica, inchide usa, trage draperiile, da drumul la muzica, se asaza langa angajator si il intreaba: "Cat ai vrea sa faca?".

NOTA:Ai un banc sau un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresafun@hotnews.ro