Un videoclip prin care o anagajata a unei companii taiwaneze isi anunta demisia a devenit viral pe internet, strangand in cinci zile aproape opt milioane de vizualizari. In replica, fostul ei sef a postat si el un videoclip pe YouTube, in care ii ureaza acesteia succes si anunta ca face angajari, la locul de munca fiind disponibila inclusiv o piscina, scrie Mashable.com.

Marina Shifrin era angajata la Next Media Animation, o companie taiwaneza care produce videoclipuri cu stiri. Tanara a facut un videoclip in care isi anunta demisia, la ora patru dimineata, cand era inca la locul de munca.

"Mi-am dedicat intreaga viata acestei slujbe, dar sefului meu ii pasa doar de cantitate, de cat de repede scriem si cate vizualizari face fiecare video", scrie ea, in subtitrarile videoclipului de demisie. "Cred ca este mult mai important sa te concentrezi pe calitatea continutului. Cand inveti sa imbunatatesti asta, vizualizarile vor veni". Iata videoclipul mai jos:

In replica, fostul sau sef a postat marti un videoclip pe YouTube, in care anunta ca se fac angajari pentru postul devenit vacant. Acest videoclip poate fi urmarit mai jos: