Pentru ca am reusit sa il fac simpatic in constiinta trecatorilor prin spatiul meu virtual pe DJ Sebi Superstar, am zis sa fac sapaturi adanc pana dau de tzitzei .

Dupa nopti de nesomn si zile de googling aplicat, sunt in stare sa vi-l aduc ofranda pe Mihaitza. Profesia: stripper junior. Citez de pe site-ul sau very corporate:

Show-urile de striptease pe care le fac sunt orientate dupa diverse scenarii in functie de eveniment. Am fost invitat la multe televiziuni printre care si Prima TV unde audienta din timpul show-lui de striptease facut de mine a fost generala. ( sic!)

Am invatat sa dansez, sa fac atmosfera intr-un timp foarte scurt chiar daca am 1 metru 39 centimetri si pot sa spun ca sunt un stripper junior. Am animat nunti, botezuri, petreceri private, am fost invitat sa fac striptease de 8 Martie unde am dansat in fata la peste 1000 de doamne si domnisoare.

Nu mi-e foarte clar inca daca Mihaitza, stripperul junior, nu e unul si acelasi cu acel dancing baby din genericul Twin Peaks.

Oricum, distinsa doamna Udrea, la urmatoarea dumneavoastra prezenta pur umanitara la ”Dansez pentru tine”, nu va vad pe ring decat inlantuita alaturi de Mihaitza intr-un foxtrot a la Arthur Murray.

Comenteaza pe blogul lui Mihai Morar