Anul acesta, luati-l usor pe Mosul: spuneti-i poezia rar si cantati-i mai in surdina pentru ca, momentan, Mosul este in soc. El incearca sa isi revina dupa ce a fost hartuit sexual.

Mos Craciun spune ca, atunci cand astepta copiii intr-un supermarket din Connecticut, o femeie a venit la el si i s-a asezat in poala. Iar doamna, in timp ce ii spunea la ureche ce si-ar dori, nu a fost deloc cuminte.

Dupa afirmatiile Mosului, el a fost pipait de Sandrama Lamy, in varsta de 33 de ani. Pentru ca a profitat de Mos Craciun, aceasta a fost acuzata de agresiune sexuala si incalcare a ordinii publice. Lamy a fost eliberata doar dupa ce a promis ca se va prezenta la tribunal pe 3 ianuarie.

Politia nu a dat numele Mosului, insa a mentionat ca acesta este in varsta de 65 de ani si ca s-a simtit prost, in apropiere fiind copii care asteptau sa-i vorbeasca. "A fost socat si jenat de tot acest incident", sustine Bob Myles, angajat al Politiei.

Tim Connaghan, "antrenor" de Mos Craciuni care invata anual sute de barbati cum sa fie Mosi cat mai buni, sustine ca este prima oara cand aude asa ceva. "Este adevarat ca si adultii mai vin sa stea in poala Mosului. Din cand in cand, cate o doamna spune ca spera ca D-na Craciun sa nu se supere, insa trebuie sa fii dragut si discret. Este suficient sa spui ca nu e nicio problema si ca poate sta pe genunchii tai, dar doar pentru o poza si atat", a spus Connaghan.

Sursa: metro.co.uk