Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Rețeta? 90% răbdare, 10% luptă. Apoi îl eliberezi pur si simplu!", a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar.

Imediat, un internaut a postat o fotografie in care in loc de peste apare Elena Udrea, iar Liviu Dragnea a comentat: "Doamne ferește".

In fata incredulitatii internautilor, dintre care unii se intrebau daca peste a luat cu suspendare, aluzie la condamnarea definitiva pronuntata in cazul liderului PSD, Liviu Dragnea a mai publicat doua fotografii, una in care afirma ca peste era sa ii scape din brate si alta cu cantarul, pentru a dovedi greutatea capturii.

"Aveți dreptate, m-am chinuit mult până am reușit să fac poza! Nu numai că era alunecos, dar și destul de greu\uD83D\uDE04 Uitați, aici era să îmi scape!", a scris el.

Seful PSD a descris si modul in care a prins pestele:

"Am făcut o montură cu 3 boabe de porumb artificiale și un mic pop-up(știti, montura în care nu se pune momeala pe cârlig)".

Un internaut i-a reprosat tinuta ca "scoasa din cutie":

"Prea ca scos din cutie vă prezentaţi la poza cu peștele. Până și ceasul e asortat cu tricoul, pantalonii scurți, așa cum îi stă bine unui social-democrat de caviar. :) Nici șapca nu arată ca a unui pescar răbdător, care a transpirat luptându-se cu dihania.

Ar trebui să vă concediaţi consilierul de imagine, dacă vă permite să vă imortalizaţi în ipostaze lipsite de autentic, în dezacord total cu electoratul pe care se presupune că-l reprezentaţi".

Liviu Dragnea a raspuns si la aceasta observatie: "Tot ce pot să spun este că cine caută dinadins hibe și nu reușește să le găsească, le inventează. Sunt pescar începător, încă nu am apucat să îmi cumpăr echipament și nici nu am avut în gând să pun asta pe Facebook, doar că m-am bucurat prea tare când l-am prins și nu m-am mai gândit la cum sunt îmbracat".

Un alt comentator a postat un bac:

"Prinde Liviu peștele care împlinește o dorință :

- ce dorință vrei dle dragă?

- vreau ca ponta să fie transformat în cea mai bună gagică din Guvern !

- hm, e imposibil dle dragă, nu vezi ce urât e?

- atunci vreau să nu fiu arestat în viitor de DNA!

- ia adu-l pe ponta incoace !"