Vloggarul Mikey Has, pe numele sau Mihai Holhos, este primul creator independent de continut din Romania care ajunge la un milion de abonati pe canalul de YouTube, el fiind premiat de Youtube cu distinctia „Gold Play Button”.

HotNews.roFoto: Hotnews

El este primul creator independent de continut din Romania care primeste butonul „play” de aur pentru un milion de abonati.

In Romania, distinctia „Gold Play Button” a mai fost acordata doar canalelor unor case de discuri sau muzicieni, care publica videoclipuri ale unor anumiti artisti.

YouTube acorda creatorilor de continut trei distinctii in functie de numarul de abonati pe care ii atrag: „Silver Play Button” pentru 100.000 de abonati, „Gold Play Button” pentru 1 milion de abonati, si „Diamond Play Button” pentru 10 milioane de abonati.

Mihai Holhos aka Mikey Has are 29 de ani, este din Deva si a inceput canalul sau de YouTube in martie 2011, cand a publicat primul video din seria care l-a facut cunoscut, Doza de Has.

De atunci, publica in fiecare vineri o „Doza”: un video cu durata in jur de 10 minute.

Canalul Mikey Has are peste 150 de milioane de vizualizari, cele mai populare video-uri ale sale depasind un milion de vizualizari.