Cand vine vorba de lucruri "cu lipici", clar, scoala nu este unul dintre ele. Avand in vedere ca tocmai ce a reinceput facultatea, studentii ar putea avea ceva de invatat din imaginatia lui Diego Palacios, in varsta de 10 ani. Acesta si-a uns mana cu lipici si s-a lipit de pat, ca sa nu mai mearga la scoala.

Conform ananova.com, baiatul mexican nu a mai vrut sa se intoarca la scoala dupa vacanta de Craciun, asa ca a gasit o solutie cel putin ingenioasa. "M-am distrat asa de bine in vacanta!", spune Diego Palacios, care traieste langa Monterrey.

Mama lui, Sandra, spune ca l-a gasit uitandu-se la televizor cu mana lipita de pat. "Nu stiu de ce-a facut asta, e un copil bun", spune aceasta.

Politia si paramedicii au reusit in cele din urma sa ii elibereze mana, fara incidente, astfel incat Diego a intarziat doar cateva ore la scoala. El se trezise dis-de-dimineata ca sa sterpeleasca niste lipici industrial pe care parintii il tineau in bucatarie.

Inainte sa cheme paramedicii, mama lui incercase timp de doua ore sa dizolve lipiciul cu dizolvant pentru unghii, dar fara succes. Toata agitatia nu l-a afectat insa pe Diego: el s-a uitat la desene animate cat timp medicii i-au dizolvat lipiciul cu un spray.