Lista de virale din aceasta săptămâna nu putea începe altfel decât cu doamna premier Viorica Dancilă. În ultimele zile, unul dintre cele mai distribuite clipuri de pe rețelele de socializare a fost cel cu gafele care au consacrat-o. "Euro 20-20", "imunoglobina", "criticele" sau "parlamentala" au fost doar câteva dintre cuvintele care i-au adus cele mai multe critici de la internauți.

Foto:

Doamna Dancila a devenit, se pare, o sursă de inspirație pentru cei mai creativi dintre utilizatorii rețelelor de socializare care au făcut fotografii și glume cu replicile care au consacrat-o.

La capitolul muzică, printre cele mai vizionate clipuri de pe youtube în ultimele zile se numără:

Lil Pump - "ESSKEETIT". Hitul publicat pe 12 aprilie are un număr de 48.199.402 vizionări, 1,8 milioane de aprecieri și peste 199.000 de comentarii.

El Chombo - Dame Tu Cosița.

Clipul a apărut la începutul lunii aprilie, a devenit un adevărat fenomen și a adunat peste 112 milioane de vizionari și mai bine de 72 de mii de comentarii.

Trecem la muzică românească unde vedetele noastre au cucerit internetul cu două dintre cele mai controversate piese:

Delia- Du-te mă

Piesă a strâns peste 4 milioane de vizualizări și a fost intitulată "imnul închinat sexualității feminine asumate"

Irina Rimes-Beau

Lansată la începutul lunii, piesă Irinei Rimes are acum peste 5 milioane de vizualizări. Hitul a devenit rapid cunoscut în rândul internauților și s-a transformat-o în sursă unor glume care au circulat pe site-urile de socializare în ultima săptămâna.

Alexia Doll- tânăra care a venit din Barcelona pentru a ne arăta un talent mai puțîn obișnuit.

Un alt viral din ultima săptămâna este momentul unei tinere, din cadrul unui show de televiziune din România. Alexia, care are mai multe pierce-uri, tatuaje, dar și o operație prin care și-a tăiat limba pentru a o face să semene cu una de șarpe, i-a stimulat și pe cei jurați să își testeze limitele. Clipul are aproape 5 mii de vizualizări.