Vladimir Putin a primit mai multe apeluri telefonice în ultimele zile de la numeroși lideri mondiali care au sunat să își exprime simpatia față de acesta după ce președintele rus a pierdut încă un adversar din cauza otrăvirii.

Vladimir PutinFoto: kremlin.ru

În timp ce alți politicieni din întreaga lume reușesc să se bată cu numeroși adversari politici fără ca vreunul din aceștia să cadă victime otrăvirilor, incredibil de ghinionistul Putin pare să fi pierdut încă un adversar.

Un purtător de cuvând al Kremlinului a declarat că „Vladimir era chiar nerăbdător să aibă o dezbatere cu Alexei Navalnîi dar din păcate cruda mână a sorții l-a lăsat fără posibilitatea unei victorii”.

„Este atât de incredibil de ghinionist că acești oponenți politici și critici tot se îmbolnăvesc în condiții misterioase înainte ca Vladimir să îi poată învinge în arena opiniei publice din țara noastră”, a mai adăugat acesta.

„De fiecare dată când unul dintre ei moare, Vladimir pierde încă o oportunitate pentru a demonstra ce lider politic măreț este. Președintele nostru este cu adevărat cel mai ghinionist lider din lume”, s-a plâns purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Știți, ar fi drăguț dacă măcar unul dintre ei ar putea rămâne în viață mai mult de câteva luni pentru a-l înfrunta pe Vladimir la urnele de vot. Bănuiesc că va trebui să îi ținem pumnii următorului. Dorește cineva?”, a concluzionat acesta.

(Sursa: NewsThump)