Mi-am luat un vanilla-nushcum i zice.. Ceva e-uri cu gheata si gust de vanilie. M-am asezat la o masa, una dintr-un set asezat tare ciudat. Sunt fotolii asezate fata in fata, doua cate doua, dar sunt intr-atat de apropiate incat daca apare om strain, iti simti lezata intimitatea. Ei bine, mi-e mi-e lezata de vreo 2jde minute de 2 manechine. Certificate.

Nu de-alea de le vezi atarnate pe vre-1 catwalk, ci manechine de targuri. Auto, moto, constructii etc. Bruneta din fata mea are o talie de viespe, iar cuvantul "fataaa" ma face atent la fiecare a ce ii iesei din gura. E lung, apasat, fortat parca. Asa e ea. E dragutza, are niste dinti albi si am fost norocosul care a aflat ca : "fataaa, peste 5 zile imi pun tzatze!", cealalta e stupefiata de gandul, " - oare cat o sa te doara"...

Discutia se pierde in momentul in care apar niste dansi, pe care viitoarea purtatoare de cupa D nu ii suporta. "N-as vrea sa se incalzeasca fataa, ca poate nu ne gasim pantofi". Mda, e greu, viata e dura dar grea. Nu se sinchisesc de detalii, chiar daca un necunoscut sta la un metru de ele. Nashpa. Totul e nashpa. Asa aud.. Marius, e un marius in discutie, si-a luat bmw-u ala nou si a lasat-o in fata mallului.

Bruneta soarbe dintr-un pai infipt intr-o bautura cu frisca, picior peste picior, dand din pantoful negru acoperit de jambiera neagra, in tendinte. Ma simt ciudat ca ascult, n-as face-o, dar as fi ipocrit sa nu recunosc ca ma atrage discutia. Lucru asta ma face sa ciulesc si mai bine urechile. Devin invidios. Imi dau seama ca unii au altfel de probleme. Pantofii si geanta. Ma rog, unele..

Cat de frumoasa e viata privita de sub ochelarii brunetei, atata vreme cat si-a gasit pantofii, si-a terminat manichiura iar peste 5 zile are un bust nou. Se va simti mult mai privita, lumea nu ii va mai ajunge la nas, iar restul nu conteaza. Fericiti cei bogati cu siliconu'. Nefericiti cei saraci cu geanta. Hai sa traiti. Acum sunt si eu mult mai bine, in sfarsit am inteles ceva din viata. Si ma simt privit cu invidie de lumea ce trece. Sunt la Starbuks cu doua manechine! Se stiee!

P.S. Acum doua saptamani am fost martorul unui nou joc de societate. Intr-un mare club din Bucuresti, fitza de club, oameni care diverse facturi, proforme sau nu, adunati evident, in jurul unei mese, plimbau un cub de gheata din gura in gura... da, da.. un soi de "sticluta", dansu cu banu s.a.m.d. Interesant, nu?!