Cea mai furata placuta indicatoare este cea cu "Pantera Avenue", din Mesa, Arizona, afirma un raport intocmit de East Valley Tribune. Derek Witting, administrator, spune ca semnele de circulatie pe care scrie "Pantera" au fost furate de mai mult de 30 de ori in ultimii ani. "Pantera" se refera atat la mamiferul carnivor, cat si la o cunoscuta trupa de power metal din anii '80-'90.

Grupul s-a destramat in 2003, din cauza neintelegerilor dintre membrii trupei. Linda Roth, care locuieste pe Pantera Avenue, crede ca legatura dintre numele trupei si cel al strazii atrage vandalii si hotii, conform eastvalleytribune.com, via metalzine.iced-earth.net.

Pentru a preveni furturile, Witting spune ca, in urma cu doi ani, placuta a fost postata la circa 5 metri inaltime de la sol, pentru a nu mai ajunge nimeni la ea. "Acest semn de circulatie a fost furat in mod repetat pana cand am decis sa il plasam undeva unde nu se mai poate ajunge asa usor la el", mai spune Witting.

Stuart MacDonald traieste si el, inca din 1994, langa intersectia cu Pantera Avenue. "Fiecare placuta pe care au pus-o a fost furata. Cea care a rezistat cel mai mult este aceasta, care a fost pusa pe un stalp", a spus acesta.

Urmareste "Walk", una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Pantera