VENETIA:

Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala, cred.Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca. Cu toate acestea barcagii sunt foarte veselisi canta niste cantonete numite barcarole. Hoteluleste cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie ingrozitor.

LONDRA:

La Londra n-am vazut nimic din cauza cetii. In ultima zi, ceata s-a ridicat pentru cateva secunde si am putut vedea un superb turn cu ceas. Ceasulstatea, dar eu n-am mai stat.

MADRID:

Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantaniecvestre si statui arteziene. Au si un palat mare, dar cam neprimitor. In schimb, locuitorii sunt simpatici, vorbareti, ospitalieri si se numesc români.

PARIS:

Dupa cate imi aduc aminte de la scoala, Parisul estecapitala Germaniei. Cu toate acestea, strazile Parisului sunt pline de japonezi. Numarul frumoaselor si renumitelor frantuzoaice s-a redus foarte mult. Ele nu mai pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp.

PRAGA:

La Praga am cunoscut o blonda delicioasa, care m-aservit cu o sunca de neuitat...

BUCURESTI:

Ghidul pe care-l am la mine, aparut la New York,imi prezinta Bucurestiul drept capitala Ungariei.Cred ca la mijloc este o greseala. In Gara de Nordse vorbeste mult turceste, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti, ci la Frankfurt pe Main