Pana acum era la ordinea zilei sa fim salutati, la concerte, cu "Good evening, Budapest!". De data aceasta insa, in cadrul festivalului Sziget din Ungaria, spectatorii concertului Kaiser Chiefs au fost incurajati cu un "That's a nice one, BUCHAREST". Stupoare in randul spectatorilor maghiari, strigate si rasete printre fanii romani. "Am fost razbunati", se scrie pe un blog romanesc:)

Romanii, incantati, nu au ezitat sa povesteasca intamplarea pe bloguri: "Ce zice el Ricky Wilson de la Kaiser Chiefs? "Hello Buchareeeeeeeeest!!!" Pe bune! Liniste si stupoare maghiara si cinci romani razand si urland "hellooooo! Hah!", scrie Alexandra pe blogul ei.

"Kaiser Chiefs made my day. “That’s a nice one, BUCHAREST”. The Romanian crowd was extatic. The Hungarians were like “What was that? Neah”...", adauga un spectator.

Intamplarea este consemnata si pe blogurile si site-urile unguresti. Dupa ce a devenit o o obisnuinta ca, ani la rand, sa se auda "Hello, Budapest" la Sala Polivalenta (Iron Maiden - 1995), la Romexpo (Morcheeba - 2007) sau pe Stadionul Cotroceni (Lenny Kravitz - 2008), intamplarea de la Sziget ar putea intra acum la categoria "Un om a muscat un caine":).

Ar putea fi insa si un semn ca Bucurestiul intra, incet dar sigur, in circuitul festivalurilor internationale.