Theodor Stolojan a afirmat, duminica, despre Miron Mitrea, ca este "un cetatean iesit de sub camion" si i-a transmis acestuia sa aiba grija cand foloseste cuvantul "tampit", deoarece in PSD poate fi considerat "subversiv", transmite corespondentul NewsIn.

Am vazut ieri un cetatean iesit de sub camion care si-a dat cu parerea despre niste hoteluri

Theodor Stolojan

„Unor asemenea atacuri nu raman si nu voi ramane dator. Am vazut ieri un cetatean iesit de sub camion care si-a dat cu parerea despre niste hoteluri si despre faptul ca PD-L ar opta pentru solutii, chipurile, „tampite". Ii atrag atentia acestui cetatean asupra unui lucru: in partidul condus de seful sau – a carui porecla nu este Inteligentul – simpla rostire a cuvantului "tampit" e destul de riscanta. Si pe undeva chiar subversiva", a declarat Stolojan referindu-se la Miron Mitrea, fondatorul in anii '90, al unui sindicat al soferilor, care l-a propulsat apoi in politica.

Stolojan a raspuns si atacurilor venite din partea lui Adrian Nastase si Ludovic Orban si a facut referiri atat la premierul Calin Popescu Tariceanu, cat si la presedintele PSD, Mircea Geoana.

Video cu Stolojan anuntandu-si candidatura la functia de premier: