Dragi misogini, misandre, mesaline si micsandre, razboiul dintre sexe a inceput! Echipa HotNews.ro incearca sa rezolve pentru voi diferite probleme izvorate din avantul erect al testosteronului si din adancurile fardate ale foliculinei. Astazi: cine sta deasupra, cine se coboara dedesubt?

Misoginu': Barbatul deasupra, evident. Caci, precum zice un dicton roman, „vir incubus, vir sucubus” (barbatul dedesubt, dar mai bine deasupra).

Misandra: Vechimea dictoanelor sugereaza intocmai varsta mentalitatii patriarhatului. Barbatii, iata, inca mai cred ca ce e vechi e bun, ca vinul. Ghidul femeilor moderne, Cosmopolitan, este noua Biblie, iar ea graieste: femeia sta deasupra, iar daca se afla dedesubt, este o situatie temporara si cu precadere voita sau aparenta, pentru a gadila un orgoliu masculin exagerat.

Misoginu': Ce-i drept, buna-i berea, nu-i ca vinul!... (pentru cei care nu stiu, aceasta fraza are si o continuare cu rima, pe care insa o ascundem intre punctele de suspensie; cei interesati sa ne dea un mail. Ca doar e gratis). Nu putem sa nu ne gandim la afirmatiile specialistilor, care spun ca femeile ajung mai greu la orgasm. Si la contestarea categorica a acestei idei, marca Mircea Badea, in emisiunea de aseara. Caci, intr-adevar, Mirceo, femeile nu ajung greu la orgasm... Femeile nu ajung NICIODATA la orgasm! Si nici orgasmul la ele. Pe ideea ca nu le mai ajunge nimeni la lungul nasului, a carui lungime, se-ntelege, conteaza.

Misandra: Barbatii, cand se simt in pericol, se eschiveaza si apeleaza la tertipuri ieftine ca berea proasta. De indata ce simt ca nu pot contracara argumentele fondate ale unei femei, vor aduce in tema problema sexului, aceasta fiind de altfel singura si cea mai importanta preocupare a lor. Femeile nu vor sa ajunga la orgasm. Nu vor si, per total, sunt niste frigide frustrate, fereasca Dumnezeu ipoteza conform careia barbatilor nu le pasa suficient incat sa depuna vreun efort inspre satisfacerea partenerei. PROASTA.

Misoginu': Cum zicea insusi Friedrich Nietzsche, probabil intr-un moment de luciditate datorat berii, „Te duci la femei? Nu uita biciul!” Ce-i drept, omu’ a murit putin cam nebun...

Misandra: Cum zicea cine?! Hai sa-ti spun eu ce zicea insasi Andreea Esca, prima femeie de cariera din Romania: „Buna seara, Bucuresti, buna seara, Romania!” Ceea ce se traduce, evident, prin „te duci la femei?! Nu uita pompa si rola de scoci, ca poate sunt dezumflate!”

Misoginu’: Pompa? A, da, desigur, femeile stau tot cu gandul la instalatori… Din pacate, majoritatea barbatilor abia stiu sa instaleze Windows-ul. Ca aia care stiau au plecat in Spania, la cules ramurele de lauri. Ah, si Andreea Esca e urata.

Misandra: Lasa, ca nici femeile nu stiu sa faca mancare. Dar nici nu trebuie, pentru ca cei mai buni bucatari sunt barbatii. Uite, ala un barbat de cariera: bucatarul! Ah, si nici Nietszchhe nu e prea nice.