In ultimii ani, politica a devenit din ce in ce mai feminina. Adica a inceput sa-si intre in normal, vor zice cei care sunt de acord cu afirmatia conform careia doamna Politica ar fi, ne scuzati, o curva. Dar paradoxala noastra echipa nu trateaza subiecte filosofice, ca n-are cu ce. Azi, deci, un subiect lumesc: femeile in politica. O fi bine, o fi rau?

Misoginul: Femeile in politica sunt o prostie, ca sa nu zic niste proaste, ca ar fi pleonastic. Singurele exceptii pot fi cele cu sani ca Elena Udrea, cu buze ca Elena Basescu si picioare ca Daciana Sarbu. Notiunea de femeie in politica e nefericita pentru ca presupune ca femeia sa ia decizii. Or, singurele decizii pe care le-ar putea lua o femeie ar fi in privinta meniului restaurantului de la subsolul Parlamentului.

Misandra: Poftiiim?! Dar ai uitat, misogin burtos si microbist, ca in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie? Ai uitat ca NOI suntem nu numai inima, ci si creierul acestei lumi indobitocite de voi, barbatii, ani de-a randul. Gandeste-te la marile nume de femei in politica mondiala! Margaret Thatcher, Benazir Bhutto, Adrian Nastase...

Misoginul: Nimic altceva decat exceptii care confirma regula. Toate aceste nume au beneficiat de conjuncturi favorabile. Ce-i drept, pe mine ma excita femeile astea care, cica, ar avea putere. Stii ce-as face? As pune-o pe Margaret Thatcher sa-mi spele cada dupa ce fac primul dus dupa doua saptamani, pe Benazir Bordeaux aia sa-mi faca 8 ore pe zi masaj la talpi si pe Adrian Nastase sa-mi faca o omleta.

Misandra: Eh, atunci asteapta tu si conjunctura favorabila ca sa fii masat, sa se spele dupa tine si sa ti se faca omleta. Singura femeie cu putere care o sa faca asta e probabil Vasilica, care are osutacinshpe kile, un semiretard si mustata. Restul femeilor n-o sa se injoseasca intr-atat, si tocmai de-aia locul lor e in politica. Ca ele pot lua decizii, ca nu sunt lingusitoare si plang doar la drame romantice, nu in campanii electorale.

Misoginul: Mai, sincer sa fiu, am vazut recent un filmulet cu o noua doamna din politica romaneasca, Ana Birchall, in urma caruia ma vad nevoit sa-ti dau dreptate: femeile nu pupa-n fund, ele au alte arme.

Misandra: Dar ei nu i-a iesit nimic din toata schema asta, ba, din contra, a fost sfatuita sa-si prezinte demisia. Pe cand barbatii care s-au gudurat pe langa altii au fost promovati si apreciati ca buni magulitori, deci buni conducatori. Plus ca tipul din filmuletul in care se presupune c-ar fi (daaa!?!) Ana Birchall nici macar nu are erectie. Asta sunteti cu totii: niste impotenti. Si nu numai din punct de vedere sexual.

Misoginul: Pai vezi, nu detineti tehnicile necesare pentru a razbate in politica. Ca sa nu mai zic de cele necesare obtinerii unei erectii. Stii cand voi recunoaste ca femeile au ajuns la fel de importante ca barbatii in lumea politica? Cand va aparea pe internet un filmulet cu un politician celebru aplicand un cunilingus unei tinere aflate (neaparat!) pe locul din stanga-fata al masinii.

Misandra: N-o sa-ti dai seama niciodata dupa judecata asta. E taman invers: barbatii nu au ce cauta in politica pana nu aplica acele cunilingus-uri Elenei Udrea, Elenei Basescu si Dacianei Sarbu, iar ele vor avea orgasm.